Konditeris A. Gadžijevas meta iššūkį močiučių receptams

Šokolado meistras Ali Gadžijevas ir konditerė Jekaterina Buldakova šį penktadienį TV8 laidoje „Gardu gardu“ rodys, kad iš populiariųjų rudens gėrybių galima pasigaminti stulbinančių desertų. Tokių, kurie gali nukonkuruoti tradicinį obuolių pyragą ir įprastas uogienes.

A.Gadžijevas ir J.Buldakova.
A.Gadžijevas ir J.Buldakova.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2014, 3:22 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 8:26 PM

Nors kiekviena šeimininkė jau yra išbandžiusi įvairių obuolių pyragų receptų, o daugelis turi savo firminius, Jekaterina pasiruošusi atskleisti, kaip išsikepti tokį pyragą, kokį ji išmoko kepti iš profesionalaus prancūzų konditerio.

Ali žada visų mėgstamas tradicines močiučių uogienes nurungti egzotiška uogiene, kuri pagaminama paprastai, tačiau gamybos būdas laikomas bene pačiu moderniausiu pasaulyje.

„Mes nesakome, kad močiučių receptai blogi, tačiau su mūsų patarimais jie gali tapti šiuolaikiškesni ir, kas žino, gal patiekalai kur kas gardesni? Juk turint kalną obuolių ir kitokių rudens gėrybių dabar pats laikas paeksperimentuoti virtuvėje ir atrasti naujų gardžių būdų gaminti ir konservuoti. Aš kiekvieną rudenį vis sukuriu ką nors naujo vien dėl to, kad prisirenku idėjų ir pats drąsiai bandau naujus skonių derinius“, – atvirauja Ali.

Kol konditeriai konkuruos su močiutėmis, „Gardu Gardu“ personažas Gardžioji fėja nuskris į saulėtąją pietų Prancūziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.