„Lietuvos balsą“ laimėti sieks ir dainininkė iš Latvijos

Jau šį sekmadienį 19.30 val. LNK eteryje – ketvirtoji muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ laida ir „Aklųjų perklausų“ ketvirtoji serija, kurioje varžysis ir dainininkė iš Latvijos Samanta Tina.

„Lietuvos balso“ scenoje su visais kaip lygi varžysis atlikėja iš Latvijos – Samanta Tina.
„Lietuvos balso“ scenoje su visais kaip lygi varžysis atlikėja iš Latvijos – Samanta Tina.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2014, 3:36 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 5:07 PM

Projektas, kurio vedėjai Inga Jankauskaitė ir Rolandas Vilkončius, mokytojai – Katažina Zvonkuvienė, Donatas Montvydas, Merūnas Vitulskis, Inga ir Arūnas Valinskai, specialieji reporteriai – Santa Audickaitė ir Šarūnas Kirdeikis, ir šį sekmadienį žada naujų emocijų pliūpsnį.

Ar žinojote, kad Arūnas ir Inga Valinskai jau turi septynis mokinius, Katažina ir Merūnas po šešis, o Donatas Montvydas – vos keturis. Liko vos trys „Aklosios perklausos“. Kiekvienas mokytojas į komandą turi surinkti dvyliką mokinių.

Taip pat šį sekmadienį „Lietuvos balso“ scenoje su visais kaip lygi varžysis atlikėja iš Latvijos – Samanta Tina. Ji jau ne kartą dalyvavusi tarptautiniuose konkursuose, atrankoje į Euroviziją, o dabar jos didžiausia svajonė patekti į „Lietuvos balsą“ ir jį laimėti. Ką į savo komandą pasirinks Donatas Montvydas, kuris dalyvis išdrįs pasakyti „ne“ Ingai ir Arūnui Valinskams? Kokia laimė ištiks Merūną Vitulskį? Kas sujaudins Katažiną Nemycko-Zvonkuvienę ir ar pavyks dainininkei iš Latvijos perlipti „Aklųjų perklausų“ barjerą

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.