Televizijos garsenybės tapo ugniagesiais gelbėtojais

Kanalo TV6 laida „Ugniagesiai gelbėtojai“ vėl spaudžia starto sireną ir pradeda antrąjį sezoną. TV6 žiūrovų nuo šiandien penktadieniais 21.30 val. laukia profesionalių ugniagesių gelbėtojų pamokos, mokančios, kaip išvengti nelaimių su ugnimi, o stojus į akistatą su gaisru – išnešti sveiką kailį ir turtą.

Žinomi televizijos, teatro, scenos ir radijo žmonės pasiryžo išbandyti ugniagesių gelbėtojų darbą.
Žinomi televizijos, teatro, scenos ir radijo žmonės pasiryžo išbandyti ugniagesių gelbėtojų darbą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2014, 1:28 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 5:28 PM

Jau pirmose laidose bus paaiškinta, kaip gydyti ir gydytis nudegimus, ką daryti kilus gaisrui viešajame transporte ar kaip elgtis namie pajutus dujų kvapą. Antrojo sezono pirmojoje laidoje „Ugniagesiai gelbėtojai“ laukia kelionė į Ukrainą ir akistata su ten jau ne vieną mėnesį vykstančiu karu.

Ukrainos fronte už žmonių saugumą intensyviai kovoja ir ugniagesiai gelbėtojai. Jie karo zonoje malšina gaisrus. Reportaže – sudėtingas ugniagesių gelbėtojų darbas Ukrainoje ir pavojai kiekvieną minutę. Be savo pirminės užduoties, ugnies tramdytojai padeda atkurti infrastruktūrą išlaisvintuose miestuose ir kuria normalias sąlygas gyventojams.

„Unikali Lietuvos tarptautinės pagalbos teikimo komanda yra pasirengusi į nukentėjusią valstybę išvykti per 10 valandų. Didžiausią darbą atlieka ugniagesiai gelbėtojai. Komandai gali tekti susidurti tiek su potvynių, tiek su drebėjimų, tiek su minų laukų pavojais“, – apie savo kolegas pasakoja TV6 laidos vedėjas ugniagesys gelbėtojas Karolis Sakalauskas.

Laidoje taip pat išvysite žinomų televizijos, teatro, scenos ir radijo žmonių, kurie pasiryžo išbandyti ugniagesių gelbėtojų darbą.

Laidų prodiuseris, „Lietuvos talentų“ teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas, publicistikos laidos „Prieš srovę“ kūrėja Audrė Kudabienė, „Power Hit Radio“ radijo stoties laidų vedėja Raminta Vyšniauskaitė, modelis Simonas Pham, dainininkė, projekto „Šok su manimi“ dalyvė Greta Lebedeva bei aktorė, serialo „Rezidentai“ žvaigždė Daiva Rudokaite drąsiai įsispyrė į ugniagesių gelbėtojų batus ir pasiryžo vykdyti, rodos, tik ugniagesiams gelbėtojams įveikiamas užduotis.

A.Kudabienė prisipažins, kad uždavinėti nepatogius klausimus, ir išlaikyti gaisrinės žarną yra vienodai sudėtinga. Paleista vandens srovė žinomą moterį net „išvertė iš koto“.

Premjerinėje naujo sezono laidoje žiūrovų laukia ir išskirtinė pažintis su vieninteliu lietuviu, perbėgusiu Ameriką. Vilnietis ugniagesys gelbėtojas Aidas Ardzijauskas praėjusią vasarą „ėmė Ameriką“, bėgdamas Velnio keliu pramintu 66-uoju greitkeliu. Jo įspūdžiai ir nuotykiai – laidoje „Ugniagesiai gelbėtojai“, šio penktadienio vakarą 21.30 val. per TV6.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.