„Diena ir naktis. Vilnius“ dalyvės nemėgsta pavydžios žmonos

Naujo BTV realybės serialo „Naktis ir diena. Vilnius“ dalyvė Živilė romantiškai vadinama pajūrio fėja su saule galvoje. Šalia jos manekenės pasistiebia, orūs vyrai įtraukia pilvą, moterys liūdnai žvilgteli į pudrinės veidroėlį, o jauni vaikinai pažemina balsus. Ji kaip magnetas su auksiniais plaukais.

Živilę projekte vadina fėja.
Živilę projekte vadina fėja.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 6, 2014, 12:27 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 11:17 AM

Visada apsupta svajonių jaunikių vis dar laukia savo princo ant motociklo Harley Davidson. Ji - menininkė. Jos rankos įgudusios piešti, o ne skusti bulves ar skalbti. Jos svajonė tapti tatuiruočių meistre. Ji nerūpestinga, bet argi ne dėl to ją pastoviai supa aplinkinių dėmesys.

Ji atsipalaidavusi, bet tik atsipalaidavęs žmogus gali tiek daug šypsotis. Ją myli visi. Draugai ir atsitiktiniai žmonės gatvėse. Jos nemėgsta tik pavydžios žmonos, kurių vyrai nevalingai nuseka akimis pro šalį einančią gražuolę.

Sekite Živilės nuotykius naujame BTV realybės seriale „Naktis ir diena. Vilnius“ pirmadieniais – ketvirtadieniais 20 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.