Dainininkės seksualumą išmainė į granatas

„Man labai gražu, kai vyrai vilki karinę uniformą. Mano vyras taip pat yra karys savanoris. Kai jis vilki karinius drabužius, atrodo labai seksualiai“, – džiūgavo Gedimino štabo batalione vyrų dėmesio apsupta dainininkė Greta Lebedeva. Ji drauge su scenos kolege Indre Burlinskaite iki šiol „seksualumo bombas“ sprogdino interneto portaluose, tačiau gavusios į rankas kovines granatas vienai dienai tapo tikromis karėmis.

G.Lebedeva ir I.Burlinskaitė ne tik mokėsi karinių veiksmų, bet ir mėgino taisyklingai išrinkti kovinį ginklą.<br>Stopkadras.
G.Lebedeva ir I.Burlinskaitė ne tik mokėsi karinių veiksmų, bet ir mėgino taisyklingai išrinkti kovinį ginklą.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2014, 8:42 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 4:22 AM

„Mano viena didžiausių gyvenimo svajonių buvo stoti į Karo akademiją. Nors to daryti nedrįsau, mane visuomet domino tikra kareiviška duona. Karinėse pratybose dalyvauju ne pirmą kartą, anksčiau esu bridusi per pelkes ir įveikusi sunkų ruožą, man patinka karinė atmosfera“, – vilkėdama karinę amuniciją pasakojo Indrė Burlinskaitė.

Merginos dalyvavo patriotiškame lrytas.lt projekte „Pavojingas ginklas“, kur joms teko nelengvi išbandymai. Dainininkės buvo mokomos kelių užduočių. Viena jų – sprogdinti kovinę granatą. Išklausiusios specialaus saugumo instrukcijas jos buvo mokamos iš pasalos sunaikinti priešą. „Tai – iš tiesų nelengva užduotis. Iki šiol nebuvome rankose laikiusios tikros granatos. Be abejo, labai jaudinomės, tačiau tie sprogmenys kažkuo vilioja“, – po užduoties įspūdžiais dalijosi atlikėjos.

G.Lebedeva ir I.Burlinskaitė Garbės sargybos kuopoje buvo pažindinamos su skirtinga karine kasdienybe. Jos ne tik mokėsi karinių veiksmų, bet mėgino taisyklingai išrinkti kovinį ginklą, taisyklingai ir reprezentatyviai sulankstyti Lietuvos Respublikos vėliavą. Kaip gražuolėms sekėsi įveikti visas užduotis ir kaip jas įvertino profesionalūs kariai, galite pamatyti vaizdo įrašą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.