Konditeriai kviečia kepti pyragus ir dalyvauti akcijoje

TV8 eteryje rodomos konditerijos laidos „Gardu gardu“ vedėjai Ali Gadžijevas ir Jekaterina Buldakova jau šį penktadienio vakarą 20.30 val. žiūroves mokys kepti gardžiausius pyragus.

Ali, Jekaterina ir „Beatos virtuvės“ vedėja B.Nicholson naujausiose savo laidose dalinasi pyragų idėjomis ir kviečia dalyvauti Pyragų dienoje.
Ali, Jekaterina ir „Beatos virtuvės“ vedėja B.Nicholson naujausiose savo laidose dalinasi pyragų idėjomis ir kviečia dalyvauti Pyragų dienoje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-31 12:15, atnaujinta 2018-01-23 23:09

Duetas gardumynus gamins ne tik tam, kad palepintų smagurius, bet ir stengsis dėl kilnaus tikslo – kvies visus žmones dalyvauti tradicinėje Išsipildymo akcijos įkvėptoje visuotinėje iniciatyvoje „Pyragų diena“.

Ali, Jekaterina ir „Beatos virtuvės“ vedėja Beata Nicholson naujausiose savo laidose dalinasi pyragų idėjomis, kviečia žiūrovus kepti pyragus, o lapkričio 6 dieną savo kepinius atsinešti į darbovietę ar mokslo įstaigą, pyragų gabalėlius už sutartą kainą parduoti kolegoms, o surinktas lėšas paaukoti šių metų Išsipildymo akcijai.

Pyragų diena kasmet organizuojama ir TV3 televizijos biure. Apie tai šįvakar 20.30 val. laidoje „Gardu gardu“ pasakos UAB „Tele-3“ generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

„Pirmiausia Pyragų diena yra labai malonus būdas aukoti. Ši idėja kilo mūsų biure, nes norėjome įtraukti į Išsipildymo akciją mūsų darbuotojus. Kepti pyragus mėgsta daugelis, o valgyti, išdrįsiu sakyti, mėgsta kiekvienas, dėl to mielai atsinešame pyragus į darbą, pasidaliname jais su kolegomis ir renkame pinigus Išsipildymo akcijos“ligoniams, kuriems pagalba – būtina“, – sakė L.Blaževičiūtė.

Pasak L.Blaževičiūtės, idėja buvo tokia maloni, kad pradėjo sklisti iš lūpų į lūpas.

„Tada pagalvojome, kodėl nepakvietus visos Lietuvos prisijungti. Tai juk puikus pavyzdys, kad aukojimas nėra sudėtingas. Kiekvienas mažas indėlis yra labai svarbus, tuo labiau, jeigu tai gali būti suderinta su tokiu maloniu dalyku kaip konditerija. Kviečiu visus iškepti pyragą, pasidalinti su draugais ir kolegomis, pakviesti juos paaukoti Išsipildymo akcijai, – „Gardu gardu“ laidoje maloniai kvies televizijos vadovė.

Ali ir Jekaterina šio vakaro laidoje keps pyragus, dėl kurių gardumo konkuruos ne mažiau nei dėl to, kiek pinigų bus galima už juos surinkti Išsipildymo akcijai. Ali gamins pistacijų skonio pyragą su marmeladu, o Jekaterina – migdolinį pyragą su žemuoginiu kremu.

„Kepti pyragus – savaitgalio malonumas, tačiau, jeigu juos galima kepti dar ir siekiant kam nors padėti, tuomet malonumas dar didesnis“, – sako konditerijos meistras A.Gadžijevas.

Lapkričio 6 d. TV3 kviečia švęsti Išsipildymo akcijos įkvėptą ir tradicija jau tapusią Pyragų dieną. Tądien visi yra kviečiami kepti pyragus, neštis juos į darbą ar mokslo įstaigą, pyragų gabalėlius raginami pardavinėti kolegoms, o surinktas lėšas aukoti Išsipildymo akcijai. Taip originaliai ir su meile kiekvienas galės padėti sunkiai sergantiems, likimo nuskriaustiems vaikams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.