Latvė Samanta Tina „Lietuvos balse“ kausis su dviem lietuvėmis

Šį sekmadienį LNK eteryje antroji muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ dvikovų serija, kurioje latvė Samanta Tina galynėsis su dviem lietuvėmis – Monika ir Kristina.

„Lietuvos balso“ dalyvė Samanta Tina mes iššūkį lietuviams.
„Lietuvos balso“ dalyvė Samanta Tina mes iššūkį lietuviams.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2014, 2:53 PM, atnaujinta Jan 23, 2018, 10:24 PM

Projektas, kurio vedėjai Inga Jankauskaitė ir Rolandas Vilkončius, mokytojai – Katažina Zvonkuvienė, Donatas Montvydas, Merūnas Vitulskis, Inga ir Arūnas Valinskai, specialieji reporteriai – Santa Audickaitė ir Šarūnas Kirdeikis, ir toliau triuškina visus konkurentus ir šį sekmadienį žada naujų emocijų pliūpsnį.

Šį sekmadienį emocijų šiame šou bus tiek, kiek dar nebuvo. Net trylika dalyvių susikaus dėl kelialapio į sekantį projekto etapą: du Katažinos Zvonkuvienės mokiniai, keturi Merūno Vitulskio  ir net septyni Donato Montvydo mokiniai.

Šį sekmadienį ramūs galės būti tik Inga ir Arūnas Valinskai – jie galės girti, kritikuoti arba pasivogti priešininko mokinį į savo komandą.

Dainuojantis boksininkas Daugirdas bandys dvikovoje įveikti smulkutę saldaus balso atlikėją Rūtą, kokio pasipriešinimo sulauks visų pamiltos dvynukės Dovilė ir Jovilė, kam teks dvikovoje kautis su „berniuku saldainiuku“ Audriumi – visa tai jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.