116 kilogramų sverianti šešių vaikų motina ryžosi pokyčiams

Ingos Norkutės-Žvinienės laidoje „Tobula moteris“ – valios pastangų ir ryžto reikalaujanti užduotis. Ekstremaliems kūno pokyčiams pasiryžo šešių vaikų motina, policijos pareigūnė Neringa Sungailienė-Valatkė, kurios kūno svoris – 116 kilogramų.

Laidos „Tobula moteris“ vedėja I.Norkutė-Žvinienė Neringą paskatins pokyčių imtis iš peties: 5 dienas per savaitę – po 2 valandas treniruočių su asmeniniu treneriu, sveikatos specialistų paruošto mitybos tvarkaraščio laikymasis ir odontologų paslaugos.
Laidos „Tobula moteris“ vedėja I.Norkutė-Žvinienė Neringą paskatins pokyčių imtis iš peties: 5 dienas per savaitę – po 2 valandas treniruočių su asmeniniu treneriu, sveikatos specialistų paruošto mitybos tvarkaraščio laikymasis ir odontologų paslaugos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2014, 12:56 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 2:09 AM

Didelis svoris moteriai ėmė kelti ne tik estetikos, bet ir sveikatos problemų. Kaip moteriai sekasi pradėti naują gyvenimo etapą, pamatysime šeštadienį, 10.00 val.

„Dėl išvaizdos aš mažiausiai jaudinuosi, bet kai pradėjo skaudėti sąnarius, pakilo spaudimas ir pasidarė apskritai sunku judėti, kai jau vos iki parduotuvės nueinu, ne juokais susirūpinau savo sveikata“, – TV3 žiūrovams pasakos pokyčiams nusiteikusi daugiavaikė motina.

N.Sungailienė-Valatkė ne tik atsakinga policijos pareigūnė, bet ir įspūdingo atžalų būrio – net šešių vaikų motina. Besirūpindama didžiule šeima moteris pamiršo pasirūpinti savimi. Gimdymai, laiko trūkumas, mažas fizinis aktyvumas lėmė itin greitą kūno svorio augimą.

Šiandien moteris pasiryžusi keistis. Jos noras – nustebinti savo vyrą, šiuo metu išvykusį dirbti į užsienį. Neringa viliasi, kad per didžiąsias žiemos šventes namo sugrįžęs vyras įsimylės ją iš naujo.

Laidos „Tobula moteris“ vedėja I.Norkutė-Žvinienė Neringą paskatins pokyčių imtis iš peties: 5 dienas per savaitę – po 2 valandas treniruočių su asmeniniu treneriu, sveikatos specialistų paruošto mitybos tvarkaraščio laikymasis ir odontologų paslaugos. Moteris net nedrįso svajoti, kad kada nors vėl galės šypsotis akinančiai balta, plačia šypsena, bet išaušo diena išsipildyti jos slaptoms svajonėms.

Sporto klubo asmeninis treneris Juozas Miliauskas su Neringa dirba iš širdies – jis atstoja ir trenerį, ir psichologą.

„Visokiausių situacijų su Neringa buvo, neišvengėm ir konfliktų, turėjau perlaužti jos motyvaciją. Bet suprantu, kad būnant tokios fizinės būklės sportuoti labai sunku. Tiesiog sakau: „Neringa, daug žmonių turi problemų, bet jeigu mes nejudėsime, bus dar blogiau.“ Tikiu, kad ji pasieks puikių rezultatų“, – sakė treneris.

„Maniau, kad bus sunku, bet kad taip sunku, – nesitikėjau. Jaučiuosi kaip meška po žiemos miego“, – laidoje „Tobula moteris“ prisipažins daug metų nesportavusi moteris.

Kokių rezultatų Neringa pasiekė per pirmas dvi intensyvių treniruočių ir maisto reguliavimo savaites? Ar kiek nors aptirpo jos 116 kg? Atsakymas ir patarimai norinčioms išgražėti – šeštadienį, 10.00 val. TV3 laidoje „Tobula moteris“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.