Apsinuoginusi aktorė J. Zinkevičiūtė sulaukė pasiūlymų filmuotis

Jauna, bet patyrusi, linksma ir nuolat besišypsanti aktorė Justė Zinkevičiūtė apie vaidmenis kine, teatre ir televizijos serialuose bei apsinuoginimą filmuojantis pasakoja su tokiu pačiu lengvumu, kaip ir vedžioja teptuką šilku.

„Apie apsinuoginimą galiu pasakyti, kad aš po to gavau ne vieną pasiūlymą filmuotis ne lietuvių filmuose apsinuoginusi, bet jų atsisakiau“, – sakė aktorė J.Zinkevičiūtė.
„Apie apsinuoginimą galiu pasakyti, kad aš po to gavau ne vieną pasiūlymą filmuotis ne lietuvių filmuose apsinuoginusi, bet jų atsisakiau“, – sakė aktorė J.Zinkevičiūtė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2014, 3:01 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 11:44 AM

Išsiskleidusi šilką ant stalo ir pamokanti kolegę aktorę Ingą Norkutę-Žvinienę, kaip tepti dažus, Justė apie savo karjerą ir asmeninį gyvenimą atviraus jau rytoj, šeštadienį, 10.00 val., TV3 laidoje „Tobula moteris“.

Justė kino filme „Valentinas vienas“ filmavosi apsinuoginusi, bet jauna aktorė sako sutikusi tą daryti tik dėl to, kad puikiai žinojo, kokia bus scena, kas bus partneris ir kaip ji bus nufilmuota.

Patyręs aktorius Leonardas Pobedonoscevas jaunai kolegei negailėjo patarimų ir Justė liko patenkinta rezultatu. „Bet ir ta nuogybė kine juk yra apgaulė“, – šypsodamasi sakys Justė.

„Apie apsinuoginimą galiu pasakyti, kad aš po to gavau ne vieną pasiūlymą filmuotis ne lietuvių filmuose apsinuoginusi, bet jų atsisakiau. Esu iš tų žmonių, kurie jaučia ribą. Tikrai nesu aktorė, apie kurią sakoma: „Ai, čia ta, kuri nuoga filmuojasi“, – laidoje „Tobula moteris“ sakys anksti aktorės karjerą pradėjusi mergina.

Nidoje užaugusi Justė sako, kad jai artimiausias vaidmuo – kitais metais kino ekranus pasieksiančioje juostoje „Dėdė Rokas ir Nida“. Šiame filme ji kartu su partneriu – projekto „Lietuvos talentai“ antrojo sezono laimėtoju akordeonistu Martynu Levickiu vaidino įsimylėjusiųjų porelę.

„Klausyk, o Martynas fainas bičas?“ – pasmalsaus I.Norkutė-Žvinienė.

„Martynai, tu labai fainas“, – spindinčiomis akimis laidoje apie kolegą sakys Justė.

Į pasimatymus dėl vaidmens su Martynu vaikščiojusi aktorė atskleis ką ji yra įsimylėjusi ir kodėl ant šilko dažniausiai tapo drugelius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.