Andrius Burba prabilo apie skyrybas: „Žmona numetė man sūnų“

Vedybos visam gyvenimui su savo svajonių moterimi, vienas po kito gimę du sūnus ir puiki politiko karjera, nuvedusi net į Seimą – toks vos prieš trejus metus buvo Arūno Valinsko partijos nario Andriaus Burbos gyvenimas. Deja, jis sugriuvo.

A.Burba.
A.Burba.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 17, 2014, 3:12 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 6:42 AM

Vietoj iš Seimo pašalinto Lino Karaliaus į parlamentaro kėdę atsisėdęs tuomet 32-jų Andrius galėjo tik padėkoti likimui – namuose 8 metais jaunesnė gražuolė žmona, o jis pats – tarp tautos išrinktųjų. Apie savo tobulą šeimą jis tada ne kartą pasakojo ir žurnalistams, vadino save tikru šeimos tėvu, kuriam svarbios tradicinės vertybės.

Tačiau vos po trejų santuokos metų jis išsiskyrė su savo žmona, o porai pasukus skirtingais keliais, jų dar visai mažučiai vienerių ir dvejų metų sūnūs tapo tėvų ginčų įkaitais.

Andrius sako, kad iki šiol negali atsitokėti, kad jo aštuoneriais metais jaunesnė gražuolė žmona, kuri jam buvo moters idealu, vieną dieną nusprendė, kad nebenori šeimos, o vėliau tiesiog parašė trumpąją žinutę, kad Andrius pasiimtų auginti jų vyresnį sūnų, nes ji to daryti nenori.

„Jinai priėmė sprendimą, kad jai sunku vienai auginti vaikus, jai neužtenka lėšų, kurias aš skiriu, nors tai buvo 2500 litų. Tai nėra labai daug, bet tai nėra ir mažai palyginus, kokie elementai skiriami. Ir pabuvusi mėnesį su dviem vaikais ji parašė man žinutę – man per sunku, pasiimk vaiką ir kelias dienas net nekėlė ragelio“, - visą tiesą apie subyrėjusią šeimą ir savo žmoną A.Burba pasakojo LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“.

Andrius sakė, kad Sandra per tuos metus labai pasikeitė. Gal tai tik sutapimas, tačiau kai tuokėsi, Andrius buvo sėkmingas politikas ir Seimo narys. O karjerai pasibaigus, atrodo baigėsi ir meilė.

Teisininko išsilavinimą turintis Andrius dabar negali atsidžiaugti, kad prieš sumainydamas žiedus pasirašė vedybinę sutartį. Joje buvo aiškiai išdėstyta, kaip skyrybų atveju pora pasidalins turtą. Andriui liko jo iki tol turėtas butas sostinėje, o Sandra, pagyvenusi vos mėnesį išnuomotame bute, persikraustė į Kauną.

Andrius mano, kad ir jaunesnysis sūnus visam laikui liks gyventi pas jį: „Aš žinau, kad man tereikia pasiūlyti savo žmonai pinigų, ir ji mielai paliks jį pas mane. Tokia mintis man kelia siaubą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.