Serialų gerbėjai prie televizoriaus mėgina išsėdėti 50 valandų

Lapkričio 21-ąją, švenčiant Pasaulinę televizijos dieną, TV3 televizija pristato ypatingą įvykį – pirmą kartą šalies televizijų istorijoje siekiama televizijos žiūrėjimo rekordo. 50 val. prie televizoriaus mėgina išsėdėti ir grupės „Rollikai“ narys Jurijus Veklenko.

J.Veklenko.<br>T.Bauro nuotr.
J.Veklenko.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2014, 3:06 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 10:19 PM

Paskelbus dalyvių atranką, televizija sulaukė kelių šimtų anketų. Trys drąsuoliai penktadienį, 14.00 val. patogiai įsitaisė prie televizoriaus ekrano Vilniaus prekybos ir pramogų centre „Panorama“ specialiai jiems įrengtoje erdvėje, Parodų skvere. Jau duotas startas rekordo siekimo pradžiai. Siekdami rekordo dalyviai žiūri specialią TV3 televizijos programą. Siekiama, kad dalyviai nepertraukiamai televiziją žiūrėtų daugiau nei 50 valandų. Rekordo siekimo procesą seka rekordus Lietuvoje fiksuojanti agentūra „Factum“.

Dalyviams specialiai buvo paruoštas geriausių užsienio serialų sąrašas. Rekordo siekėjai pasineria į naujausių kultinių TV3 serialų siužetus, kuriuose – veiksmas, dramatiškos situacijos, meilės istorijos ir kvapą gniaužiantys specialieji efektai. Televizijos žiūrėjimo rekordo siekimo programoje – ką tik eteryje pristatytas serialas „Išdavystė“ (Betrayal), jau greitai TV3 eteryje pasirodysiantys „Extant“ su Holivudo žvaigžde Halle Berry, naujas „Transporterio“ (Transporter) sezonas, „Krizė“ (Crisis) su Gillian Anderson ir „Bruklino taksi“ (Taxi Brooklyn).

TV3 savo žiūrovams jau daug metų dovanoja geriausius, įdomiausius, pasaulyje populiariausius serialus. Žiūrimiausių serialų TOP 10 visada užkariaudavo „Nusivylusios namų šeimininkės“, „Daktaras Hausas“. Pastarieji serialai ir kultiniai „Kalėjimo bėgliai“ bei „Seksas ir miestas“ prie ekranų pritraukė daugiau nei po 2 milijonus žiūrovų. Tuo tarpu tokie televiziniai šedevrai kaip „Terra Nova“, „Tėvynė“, „Po kupolu“ sulaukė daugiau nei milijono žiūrovų.

O ar įmanoma serialus žiūrėti net daugiau nei 50 valandų be pertraukos? Ar bus pasiektas televizijos žiūrėjimo rekordas? Į šiuos klausimus bus atsakyta jau netrukus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.