Agness Landau planai Milane – pažintis su D. Dolce ir S. Gabbana

Garsiausias šalies transvestitas Raulis Mammadlis, arba Agness Landau, netrukus kaip mergina pasirodysianti ant TV3 projekto „Šok su manimi“ parketo, atšventė savo 21-ąjį gimtadienį. Infošou „Viral'as“ išsiaiškino, kad gimtadienio šventę apkartino vienas įvykis.

„Šią savaitę važiuosiu ten ir mane supažindins su Dolce ir Gabanna“, – TV3 laidos žiūrovus intriguos Agness.
„Šią savaitę važiuosiu ten ir mane supažindins su Dolce ir Gabanna“, – TV3 laidos žiūrovus intriguos Agness.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-28 16:35, atnaujinta 2018-01-20 09:38

Pirmadienį 19.30 val. „Viral‘o“ žiūrovams Agness pasakos, kad viena mergina jos gimtadienio rytą nusprendė ją nufilmuoti. Kaip tikins Agness, labiausiai įsiutino, kad mergina net nepaklausė leidimo filmuoti.

„Na, kartais būna, žmonės kreipiasi „Rauli“ arba „Agness“, klausia: „Ar galima su tavimi nusifotografuoti?“. Jeigu gera nuotaika, tada „Taip“. O šįkart einu ir girdžiu, kad kažkas man sako: „Raulita!“ Net ne Rauli ar Agness. O aš žiūriu, ji mane filmuoja, va, taip „naglai“, ir aš sakau: „Ką tu čia darai?“ Ji tada klausia manęs: „O ko tu čia vaikščioji Lietuvoje gatvėse?“. Ką reiškia: „Ko tu čia vaikštai?“, – savo nutikimą pasakos Agness.

Kuo baigėsi ši istorija? Kaip sureagavo Agness? Kas nutiko leidimo filmuoti neatsiklausiusiai merginai? Istorijos baigtį TV3 žiūrovai sužinos jau pirmadienio vakarą, 19.30 val., laidoje „Viral‘as“.

Negana to, Agness papasakos ir apie planuojamą gimtadienio šventę Milane su garsiu politiku. „Šią savaitę važiuosiu ten ir mane supažindins su Dolce ir Gabbana“, – TV3 laidos žiūrovus intriguos Agness.

Taip pat laidoje dainininkė Vitalija Katunskytė pasakos apie siekusius išsiurbti iš jos pinigus telefoninius sukčius bei atskleis, kaip su šia istorija susijęs dainininkas Radžis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.