Skurstantiems neabejingas įžymybes sukvietė labdaros koncertas

Penktadienio vakarą LNK televizijos eteris prisipildė gerumo. Labdaros akcijos „Pasidalink“ koncertas suvienijo šalies garsenybes, neabejingas skurdžiai gyvenantiems lietuviams. Koncerto metu buvo suaukota pusė milijono litų.

Labdaros akcijos „Pasidalink“ koncerto svečiai.<br>D.Umbraso nuotr.
Labdaros akcijos „Pasidalink“ koncerto svečiai.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2014, 7:39 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 9:11 AM

Sostinės „Compensa“ koncertų salėje vykusiame renginyje vienas po kito į sceną lipo populiariausi šalies atlikėjai, stebina neįprasti duetai. Stasys Povilaitis scenoje dainavo su „Pop Ladies“, Radži – su Viktoru Malinausku, Sasha Song su Ovidijumi Vyšniausku. Retai televizijoje matomas Tomas Augulis - su grupe „Šarka“, Rafailas Karpis – su Evelina Sašenko ir kiti. Taip pat - Merūnas Vitulskis, Radžis, Viktoras Malinauskas, grupė „Funky", Justinas Lapatinskas, ansamblis „Qorum.

Koncertą vedė toks pat netikėtas ir intriguojantis vedėjų duetas – į televiziją grįžtanti Nomeda Marčėnaitė ir ilgametis LNK veidas Rolandas Vilkončius

Prie akcijos prisidėjusi N.Marčėnaitė, Katažina Zvonkuvienė, Radži, Asta Stašaitytė-Masalskienė ir kiti žinomi žmonės aplankė „Maisto banko” remiamas šeimas, išklausė jų gyvenimo istorijas ir savo kailiu patyrė tai, ką šie patiria kasdien. Daugelis jų per dieną maistui tegali skirti vos 5 litus ar dar mažiau.

Labdaros telemaratoną „Pasidalink“ sumanė „Maisto bankas“, organizuojantis paramą maistu nepasiturintiems. Sunkiai gyvenančioms šeimoms galima aukoti paskambinus trumpuoju numeriu 1343 (auka 5 litai/1,45 euro).

Akciją „Pasidalink“ palaiko daugybė šalies garsenybių. Savo paramą jos išreiškė drauge sudainuodamos Andriaus Mamontovo kūrinį „Būkim draugais“. Šiai dainai buvo nufilmuotas specialus vaizdo klipas, kuriame dainuoja net 21 įžymybė, prieš filmavimo kameras atsidūrusi įvairiose Vilniaus vietose.  A.Mamontovas dainą pradėjo prie sostinės Rotušės eglės, Vilma Čereškienė dainavo miškelyje, ką tik iš JAV sugrįžusi Donalda Meiželytė – senamiesčio skersgatvyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.