„Išsipildymo akcijoje 2014“ – garsiausių atlikėjų pasirodymai

Šeštadienio vakarą startavo jau dvyliktoji, kasmet geros valios žmones aukoti ir savo gerumu prie prasmingų darbų prisidėti kviečianti „Išsipildymo akcija”. Kalėdų belaukiant buvo raginama ir vėl padėti mažiesiems ligoniukams, kuriems likimas pašykštėjo sveikatos bei sėkmės. Abejingais likti nepanorusių žmonių dėka per paramos koncertą surinkta daugiau kaip 900 tūkst. litų.

Koncerto akimirkos.<br>T.Bauro nuotr.
Koncerto akimirkos.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 29, 2014, 7:38 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 7:57 AM

Tiesioginiame TV3 eteryje gražiausius pasirodymus ir šilčiausius linkėjimus akcijos mažiesiems herojams dovanojo garsiausios šalies muzikinės scenos žvaigždės. Dainas atliko Rūta Ščiogolevaitė ir Girmantė Vaitkutė, Violeta Tarasovienė ir Anžela. Originalius pasirodymus taip pat paruošė Vaidas Baumila su Linu Adomaičiu, Rosita Čivilytė su Karina Krysko ir Anika, Evelina Sašenko su choru „Ąžuoliukas“, Kąstytis Kerbedis, Žygis, Martynas Kavaliauskas, o Violeta ir Vilius Tarasovai uždainavo su savo dukrele. Renginys vyko net keturiuose miestuose.

„Išsipildymo akcija 2014” per dvylika gyvavimo metų jau padėjo dešimtims tūkstančių sergančių ir likimo nuskriaustų vaikų. Šiemet akcija ir vėl kvies ištiesti jiems gerumo ranką – iš viso bus pristatytos septynios mažųjų, kuriems reikalinga pagalba, istorijos.

Didžiausias televizijos paramos projektas Išsipildymo akcija sėkmingai gyvuoja jau nuo 2003 metų. Per akcijos gyvavimo metus geros valios žmonės paaukojo beveik 25 milijonus litų. Už suaukotas lėšas mažieji ligoniai ir likimo nuskriausti vaikai gavo reikalingą gydymą bei būtiniausią pagalbą. Vaikams buvo perkami vaistai, atliekamos operacijos, perkama medicininė įranga, gerinama buitis ir teikiama papildoma reabilitacija.

Prisidėdami prie šių kilnių tikslų, kasmet Išsipildymo akcijoje noriai dalyvauja daugybė žinomų žmonių, Lietuvos pramogų pasaulio atstovų, visuomenės veikėjų, įmonių ir tiesiog geros valios žmonių. TV3 savo eteryje viso projekto metu kviečia dalintis gerumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.