Mentalisto šou kulminacija: šokiruota K. Brazauskienė

Garsiausias pasaulio mentalistas Lioras Suchardas praėjusią savaitę LNK eteryje demonstravo protu nesuvokiamus eksperimentus. Jis mintimis perskaitė Tomo Ališausko banko kortelės PIN kodą, tiksliai atspėjo laidos „KK2 penktadienis“ vedėjų Ugnės Skonsmanaitės ir Irūnos Puzaraitės pirmųjų meilių vardus.

Prieš filmavimą išjungtas K.Brazauskienės mobilusis telefonas staiga įsijungė ir ėmė skambėti.
Prieš filmavimą išjungtas K.Brazauskienės mobilusis telefonas staiga įsijungė ir ėmė skambėti.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 12, 2014, 1:42 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 8:07 AM

L.Suchardo pasirodymai virto tikromis sensacijomis, nes absoliučiai niekas net apytiksliai negalėjo pasakyti, kaip jam taip pavyksta. Garsusis mentalistas neslėpė: atsakymų niekas ir negali žinoti, nes visus savo eksperimentus jis sukūrė pats.

Tačiau šio penktadienio vakarą žiūrovų laukė dar didesnė staigmena. Įvertinęs, kad „KK2 penktadienio“ studijos energija – puikiai tinkanti sudėtingesniems eksperimentams L.Suchardas ryšis atlikti vieną sudėtingiausių savo eksperimentų. Studijoje jis mintimis bandė sustabdyti laiką.

„Vienas, du, trys, stok“ , – kartu ištarė mentalistas ir „KK2 penktadienio“ studijos svečiai. Tačiau ar to užteka, kad laikrodis sustotų?

Šioje laidoje ypatingai buvo šokiruota Kristina Brazauskienė. Prieš filmavimą išjungtas jos mobilusis telefonas staiga įsijungė ir ėmė skambėti. Moteriai sunkiai pavyko jį vėl išjungti. Dėl to ji buvo šokiruota.

Tačiau L.Suchardo toks stebuklas visai nenustebino. „Žiūrint mano šou žiūrovų namuose dažnai ima dėtis keisti dalykai. Pavyzdžiui, savaime susilanksto šaukštai“, – savo pasakojimais stebino garsenybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.