Serialo „Pasmerkti III“ herojai belsis į dangaus vartus

Serialo „Pasmerkti III“ kūrėjai atskleidė, kad žiūrovų pamėgti herojai kulminacinėse sezono serijose stos į mirtiną kovą, kris kaip lapai, o kulkos kliudys net ir pačius ryškiausius personažus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 2, 2015, 12:12 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 5:34 AM

Aktoriaus Vytauto Rumšo kuriamas verslininko Keinio veikėjas, pavargęs nuo nesibaigiančių gaujų karų, sumanė pabaigti šią istoriją išduodamas Lorenso (akt. Rolandas Boravskis) slaptavietę jo priešams.

Nors šiam šešėlinio pasaulio atstovui akistata su mirtimi – nieko naujo, vis dėlto atvykę smogikai privertė surambėjusią Lorenso širdį virpėti: kas laukia jo mylimosios, kurią įkūnijo aktorė Valda Bičkutė? Ką Lorensas veikė su dviem granatomis rankose? Ar jo sprogstamasis pyktis pasiekė taikinį, ar sunaikino patį herojų?

Tuo metu kiti herojai stiprybės šaukėsi bažnyčioje, melsdami atleidimo. Į dangaus vartus beldėsi ne vienas ilgametis serialo veikėjas, tarp jų – ir įspūdingasis Makaro (akt. Vytautas Kupšys) apsaugininkas Romka (akt. Povilas Laurinkus).

Nepaisant jo herojaus aštrių likimo vingių, aktorius P.Laurinkus džiaugėsi būdamas šio serialo komandoje: „Filmuotis tokioje komandoje smagu ir gera. Režisierius, operatoriai, stilistai įdėjo daug širdies, kad pavyktų pasiekti tokį rezultatą.“

Aktorius juokavo, kad, jei jau herojui tenka iškeliauti Anapilin, tai norisi bent jau įspūdingai. Ar toks likimas laukia jo herojaus? Populiaraus serialo „Pasmerkti III“ scenarijaus autorius Edvinas Kalėda sakė, kad nors ir teko atsisveikinti su vienu ar kitu personažu, svarbiausia, kad triumfuotų teisybė: „Už blogus darbus visiems turi būti atlyginta.“

Veiksmo ir emocijų kupinos „Pasmerkti III“ kulminacinės serijos, atsakymai, kaip susiklostys pamiltų veikėjų likimai, – jau kitą savaitę, pirmadienį-ketvirtadienį, 21 val., per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.