Aktorė Kristina Savickytė: „Dvynių santykiai labai komplikuoti“

„Su dvynukėmis yra reikalų, jų santykiai – labai komplikuoti,“ – neslėpė aktorė, „Tele Bim-bam“ vaikų darželio teatro ir anglų kalbos mokytoja, renginių vedėja Kristina Savickytė-Damanskienė.

K.Savickytės šeima.
K.Savickytės šeima.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 23, 2015, 9:29 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 6:53 AM

Su vyru, viešųjų ryšių specialistu Linu Damanskiu ji augina dvynes, dabar jau keturiolikos sulaukusias Justiną ir Gabiją bei pagranduką Motiejų. Ne kas kitas, o vaikai, sako, jų porą sulipdė į darnią ir vieningą šeimą, kurioje skleidžiasi kūryba.

Kristinos vyras Linas savo gyvenimo be dvynukių ir mažojo Motiejaus irgi neįsivaizduoja. „Mes mėgstam remontuoti“, – juokavo šeimos vyrai, namuose ypač noriai dirbantys darbus, kuriems prireikia vinių, plaktuko, atsuktuvo ar varžtų.

Mažosios „Tele Bim-bam“ dvynukės gerokai ūgtelėjo. Jos abi ir toliau dainuoja, o Gabija dar labai mėgsta piešti. „Dvynės dabar mums daug padeda, – pripažino mama Kristina. – Jos myli savo mažąjį brolį, jį globoja ir juo rūpinasi“.

Kartais brolis, į paauglystę žengiančioms mergaitėms, žinoma, įkyri, tačiau apsisukusios jos vėl jo ieško namuose.

Meilės šiuose namuose netrūksta. Kristina sako, kad vyras Linas gražių žodžių jai negailintis. „Atsikeli ir supranti, kad myli...“ – emocijomis pernelyg nesišvaistė trijų vaikų tėtis.

Nors, panašu, jų gyvenime nieko netrūksta, Kristina negali gyventi be svajonių. TV žaidimo „Šeima-jėga“ studijoje ji išdrįso kai kurias atskleisti.

Kas aktorės šeimoje – galva, o kas – kaklas? Kodėl Linas išsigynė nebuvęs nuogas? Kokiuose namuose norėtų gyventi Damanskių šeima? Visa tai sužinosite, jei sekmadienį 17.30 įsijungsite „Lietuvos ryto" televizijos šeimų žaidimą „Šeima-jėga“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.