Karinos Krysko-Skambinės silpnybė – saldumynai

Žinomą Lietuvos atlikėją Kariną Krysko-Skambinę dažniausiai galima sutikti Kaune. Šiame mieste moteris jau keletą metų drauge su vyru Sauliumi suka savo šeimos lizdelį, augina sūnų Majų. Tiesa, darbinė veikla – koncertai ir įvairūs projektai – moterį blaško ne tik po Lietuvą, bet ir po pasaulį.

„Taip, taip, labai mėgstu saldumynus. Pieniškas šokoladas man skaniausias. Ir tai yra tokia silpnybė: kai pradedi valgyt, negali sustot“, – šypsojosi K.Krysko-Skambinė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Taip, taip, labai mėgstu saldumynus. Pieniškas šokoladas man skaniausias. Ir tai yra tokia silpnybė: kai pradedi valgyt, negali sustot“, – šypsojosi K.Krysko-Skambinė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 30, 2015, 10:38 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 3:14 PM

Dažnam iš tiesų smalsu pasidomėti šios moters gyvenimu ir pasisemti iš jos žinių, kaip suderinti tai, kas atrodo sunkiai suderinama. Nors aplinkiniai komplimentų žinomai moteriai negaili, Karina nėra sau labai atlaidi.

„Be abejo, kuo vyresnė tampu, tuo daugiau dėmesio skiriu savo išvaizdai, tačiau ir primenu būti sau griežtesnei. Būtina daugiau galvoti apie tai, ką valgai, ar tinkamai sportuoji, privalomos įvairios procedūros, tačiau svarbiausias dalykas – smegenyse,“ – pabrėžė moteris.

Karina atskleidė, kad silpnybių turi ir ji. Viena jų – tikrai labai moteriškai begėdiška.

„Taip, taip, labai mėgstu saldumynus. Pieniškas šokoladas man skaniausias. Ir tai yra tokia silpnybė: kai pradedi valgyt, negali sustot“, – šypsojosi atlikėja.

Šio sekmadienio LNK laidoje „Mes pačios“ – dar nematytas Karinos Krysko-Skambinės asmenybės pusės ir genialus lieknėjimo receptas.

Laidos kūrėjai taip pat paruošė staigmenų saldumynų mėgėjams. Žiūrovai galės užsirašyti tobuliausio deserto receptą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.