TV3 – naujas „Nusivylusių namų šeimininkių“ kūrėjų serialas

Serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ kūrėjas Marcas Cherry pristato ne mažiau moterišką ir ne mažiau intrigomis apipintą naujieną  –  “Apsukrias kambarines“ (Devious Maids).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2015, 10:54 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 6:10 PM

Turtuolių kambarinės puikiai žino, kad turi būti diskretiškos, gudrios ir apsukrios, jei nori išsilaikyti darbe. Jos apie savo šeimininkes, jų vyrus ir namus žino viską. Jos žino net slapčiausias ir purviniausias ponių paslaptis, o tai kartais gali būti pražūtinga.

TV3 premjeros „Apsukrios kambarinės“ pasakojimo veiksmas prasideda dramatiškai: nužudoma tarnaitė Flora Chernandez. Savo tyrimo imasi herojė Marisolė Suarez, kurios sūnus kaltinamas žmogžudyste. Ar pavyks profesorei apsimesti kambarine ir išsiaiškinti tiesą apie Floros mirtį?

Seriale svarbius vaidmenis atlieka ir kitos tarnaitės, į Beverli Hilsą atvykusios dirbti iš Pietų Amerikos: Rouzė iš Meksikos, puertorikietė Karmena, vyresnė tarnaitė Zoila, dirbanti su dukra Valentina. Kiekvienos iš jų kasdieniame darbe netrūks linksmų situacijų, sunkesnių akimirkų ir tikrai kurioziškų nesusipratimų.

Viena iš serialo prodiuserių yra aktorė Eva Longoria, išgarsėjusi „Nusivylusiose namų šeimininkėse“ (vaidino pašėlusią gražuolę Gabrielę Solis). Be to, kai kurie „Apsukrių kambarinių“ veikėjai anksčiau irgi yra pasirodę kai kuriose „Nusivylusių namų šeimininkių“ serijose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.