Rimantė Kulvinskytė save vadina kosmetologų siaubu

Moteris, kuriai patinka daryti, rašyti ir žiūrėti į veidrodį. Taip savo tinklaraštyje, skirtame moterims, prisistato buvusi TV laidų vedėja ir žurnalistė Rimantė Kulvinskytė. Pasitraukusi iš pramogų pasaulio mergina su sužadėtiniu Povilu vadovauja kūrybos studijai ir džiaugiasi galėdama daugiau laiko skirti kūrybinei veiklai.

R.Kulvinskytė.
R.Kulvinskytė.
R.Kulvinskytė.
R.Kulvinskytė.
R.Kulvinskytė.
R.Kulvinskytė.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Feb 20, 2015, 1:05 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 9:41 PM

Šiandien Rimantė dosniai dalijasi su kitomis moterimis savęs puoselėjimo patirtimi, kurią įgyti paskatino negailestingi televizijos užkulisiai. „Kadangi ne vienus metus buvau grimuojama ir šukuojama specialistų, pati daug ko išmokau. Natūralu, kad pradėjau labiau saugoti savo odą ir plaukus, nes kitam žmogui jų būklė nėra svarbi, juk sušukuoti reikia greitai ir efekto reikia tik kameroms. O kas iš tikrųjų su tavo plaukais darosi vėliau, tai jau ne jų reikalas“, – teigė Rimantė.

Jos patarimai sulaukia daug sekėjų pagyrų ir padėkų. Mergina dalijasi neįtikėtinais moteriškais atradimais, leidžiančiais dažnai sutaupyti iš kosmetologams skirtos biudžeto eilutės. „Aš – kosmetologų siaubas“, – juokavo Rimantė, nors neneigė, kad būna atvejų, kai reikia kreiptis ir į specialistus. „Bet jeigu galima apsieiti be jų, sutaupyti laiko, pinigų ir atrodyti žaviai, kodėl gi to mums nepadarius?“ – nusišypsojo žurnalistė.

Rimantė atskleidė neįtikėtai paprastų, tačiau stulbinamai veiksmingų grožio puoselėjimo gudrybių. Moterys ne tik išmoks atnaujinti blakstienų tušą, bet ir per keletą minučių pasidaryti veido valymą bei SPA viename. Laidos pokyčių projekte suliepsnojo energingoji Ieva. Na, o „Mes pačios“ laidos redaktorė Elena Puidokaitė-Atlanta ryžosi išbandyti neįprastas ir naujas veido formavimo procedūras.

Su TV laida „Mes pačios“ jos vedėja Nijolė Pareigytė Rukaitienė visų žiūrovų prie ekranų laukia jau šį sekmadienį 9.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.