Laura Imbrasienė dienai neteko mamos ir žmonos pareigų

Televizijos laidų vedėja Laura Imbrasienė kartu su vyru Gediminu augina sūnų Mantą ir dukrą Saulę. Laura turi daug mamos pareigų,  tačiau praėjusio gimtadienio proga Laura buvo atleista nuo kasdienių darbų ir su sekmadienine LNK laida „Mes pačios“ leidosi į tikrą malonumų kelionę po vieną Druskininkų sanatoriją.

L.Imbrasienė.<br>T.Kasperavičiaus nuotr.
L.Imbrasienė.<br>T.Kasperavičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2015, 10:51 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 3:34 AM

„Bet koks minčių prapūtimas yra būtinas kiekvienai mamai, tik tuomet ji bus pailsėjusi, o visi šeimos nariai laimingi. Kiekvienai moteriai nors retkarčiais reikia pabėgti nuo šeimos į kokią nors pušų paunksmę, kur gali pasibūti su savimi, kur niekas nezyzia: „Mama, valgyt“, „Mama, ką dabar veikiam?“ – šypsojosi Laura.

Pasak žinomos moters, įvairios SPA procedūros – vienas geriausių būdų atgauti jėgas. „Kaip ir kiekviena moteris, mėgstu baseiną, mėgstu garinę pirtį, be didelio karščio, patinka masažas, o ypač veido. Aš net kartais manau, kad norėčiau su veido masažu užmigti vakare, ryte atsibusčiau vis dar liečiama. Galbūt taip mąstau todėl, kad trūksta poilsio“, – atviravo dviejų vaikų mama.

Neseniai atlikti tyrimai iš tiesų parodė, kad šiuolaikinės mamos per dieną skiria vos 40 minučių sau. Kitas valandas ir minutes jos išdalija darbui, šeimai ar kitai kasdienei veiklai. Specialistai teigia, kad rasti laiko sau ir poilsiui yra būtina.

Šio sekmadienio laidoje „Mes pačios“ bus kalbama ne tik apie moterų teisę pailsėti, bet ir apie vestuves. Laidos kūrėjai kartu su profesionaliais vestuvių planuotojais pažers būsimoms nuotakoms naudingų patarimų ir paskubins ruoštis jau dabar. Žiūrovai, sekantys projekto „Pokyčių metas“ įvykius, galės pasidžiaugti pažintimi su nauja dalyve – Aušrine.

TV laida „Mes pačios“, kurią veda Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, rodoma sekmadieniais 9.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Kopenhagoje milžiniškas gaisras pasiglemžė istorinį pastatą