Kultūristas A.Pauliukevičius pirmiausia pastebi moters sėdmenis

Kultūristas Andrius Pauliukevičius (32 m.) nėra nei stiliaus ekspertas, nei mados žinovas. Priešingai – Lietuva apie jį išgirdo tuomet, kai Tarzanu pramintas vyras laigė nuogas po Ignalinos miškus, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Andrius Pauliukevičius su žmona Ilkos Adams.
Andrius Pauliukevičius su žmona Ilkos Adams.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Mar 7, 2015, 8:30 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 8:29 AM

Iš kemsynų į miesto šurmulį jį ištraukė meilė. Ilgainiui apie Andrių, tapusį sporto instruktoriumi, pasklido stulbinama žinia – jis vedė egzotišką gražuolę, tapusią „Mis Namibija“, Ilkos Adams (28 m.).

Daug dėmesio sportui skiriantis vyras prieš metus išleido knygą „Tobulas kūnas“. Televizijos žiūrovai jį dar prisimena iš „Lietuvos ryto“ TV pramoginės laidos „Gongo gangas“.

Šią savaitę paaiškėjo, kad raumeningąjį Tarzaną vėl pamatysime televizijoje. Kultūristas pakviestas teisėjauti TV3 laidoje „Aš – stilistas!“, mat šou dalyviai turėjo aprengti jo kolegę – kūno rengybos žvaigždę Renatą Kovtun.

Kas, jei ne Andrius, geriausiai žino, kuo papuošti raumeningą moterį pasimatymui?

Tačiau ir filmavimo aikštelėje Tarzanas neslėpė savo instinktų. „Pirmiausia žvelgdamas į moterį pastebiu sėdmenis. Paskui taliją, kojas ir tik tada akis, – rėžė Andrius. – Kad ir ką dailiosios lyties atstovės vilkėtų, vilkas vis tiek į mišką žiūri.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.