Daina Bosas: „Negaliu žiūrėti savo išleistuvių nuotraukų“

TV3 šou „Aš – stilistas!“ privertė išsižioti stilingąją šalies damą Dainą Bosas. Trečiąja komisijos nare tapusi ir greta Agnės Jagelavičiūtės bei Kęsto Rimdžiaus atsisėdusi verslininkė pamatė ekstravagantiškų derinių abiturienčių išleistuvėms. Dvi dukras auginanti Daina turi savo nuomonę, kaip merginai nereikėtų atrodyti išleistuvių vakarą, kad vėliau neraudonuotų žiūrėdama nuotraukas.

A.Jagelavičiūtė ir D.Bosas.
A.Jagelavičiūtė ir D.Bosas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2015, 11:52 AM, atnaujinta Jan 10, 2018, 2:19 PM

D. Bosas laidos filmavime A. Jagelavičiūtei papasakojo, kad jai kelia pasibaisėjimą jos pačios išleistuvių įvaizdžio prisiminimai.

„Atrodžiau vyresnė nei esu dabar, siaubingai prigarbanotais plaukais, su visomis spalvomis žėrinčia suknele. Tikrai negaliu žiūrėti į savo išleistuvių nuotraukas“, – prisipažino D. Bosas.

Ponios Dainos klausydamasi A. Jagelavičiūtė atskleidė, kad ji per savo išleistuves atrodė kaip laisvo elgesio mergina, todėl iš fotografijų albumų eliminavo mokyklos baigtuvių nuotraukas. TV3 projekto „Aš – stilistas!“ dalyviams Agnė ir Daina sekmadienį aiškiai suformulavo užduotį: modelis išleistuvių vakarą turi atrodyti taip, kad paskui nebūtų gėda vartyti nuotraukų albumų. Jaunieji stilistai komisijos nares nustebins savo sprendimais.

Žvelgdama į pasiūlytus derinius, D. Bosas ne kartą ištarė, kad ji nesiūlytų savo dukroms juodos spalvos drabužių nei juodų aprangos detalių, o jeigu kostiumas – pernelyg atviras, ji suabejotų, ar taip apsirengusią savo dukterį išleistų į mokyklos baigimo šventę. Kartą Daina net šūktelėjo filmavimo studijoje lūkuriavusiam savo vyrui Antanui Bosui: „Antanai, tu tik pažvelk, kokią iškirptę siūlo merginoms!“

Ponios Dainos reakcija į šių dienų jaunimo sukneles, kelnes ir kitus aprangos derinius, taip pat – aštrūs stilistų komentarai – jau sekmadienį 17.55 val. TV3 stiliaus šou „Aš – stilistas!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.