Kada moterims derėtų atleisti savo vairavimo instruktorių?

Vairavimo ekspertė Edita Vasaitienė įsitikinusi, kad mokinio vairavimo sėkmė priklauso ne tik nuo instruktoriaus, bet ir nuo paties mokinio, todėl labai svarbu, kad tarp jų būtų surastas tarpusavio ryšys.

N.Pareigytė-Rukaitienė.
N.Pareigytė-Rukaitienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2015, 3:05 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 1:30 PM

Į provokuojantį klausimą, kada derėtų atsisakyti instruktoriaus paslaugų, moteris atsako nesuabejojusi. „Pirmiausia tuomet, jei jaučiate įtampą ne dėl eismo, bet dėl šalia sėdinčio žmogaus. Taip pat, jei bijote užduoti klausimą ir gauti klausimą atgal arba vietoje profesionalaus atsakymo išgirstate sarkastišką pastebėjimą. Instruktorius neturėtų pamokos metu tvarkyti savo reikalų, nuolat važinėti tomis pačiomis gatvėmis, nes jūs nejausite pažangos“, – sakė specialistė.

Anot Editos, jeigu per porą trejetą pamokų nesusidraugavote – nebus nieko gero. Vairavimo įgūdžiai neatsiras ir pamokos taps tikra našta. „Instruktorius turi būti geras ne tik pedagogas, bet ir psichologas“, – tvirtina moteris. Pasak vairavimo ekspertės, silpnosios lyties atstovės turėtų būti reiklesnės instruktoriams. Šiandien jos daugiau reikalauja iš savęs ir ypatingai išgyvena dėl savo klaidų.

Kodėl dauguma moterų sunkiai prisiverčia vairuoti automobilius ir laikyti egzaminą teisėms gauti, ko reikalauja iš savęs vairuojančios damos ir kokias klaidas jos daro besimokant šio gebėjimo. Į visus šiuos klausimus šį sekmadienį bandys atsakyti Nijolė Pareigytė Rukaitienė kartu su laidos „Mes pačios“ kūrėjais. Žiūrovai taip pat išvys „Pokyčių metas“ dalyvės Žydrės pasikeitimus ir išgirs paslaptį, kaip sulieknėti neinvestuojant daug pastangų.

Su TV laida „Mes pačios“ laidos vedėja Nijolė Pareigytė – Rukaitienė visų žiūrovų prie ekranų laukia jau šį sekmadienį 9.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.