Laidoje kilo sąmyšis: verkė ir vedėja, ir komisija

„Lietuvoje legendos nemiršta“, „Mes labai dėkingi, kad esate čia. Labai sunku rasti žodžius. Toks baisus neteisybės jausmas“, „Atleiskite, kad jūs negalėjote būti įvertinta Lietuvoje“ – tokio emocijų protrūkio filmavimo aikštelėje nebuvo matyti jau seniai. Ašarų tramdyti nesistengė ne tik emocionalioji LNK laidos „Lietuvos supermiestas“ komisijos narė Asta Baukutė, bet ir santūrioji vedėja Inga Jankauskaitė.

A.Baukutė ir S.Idzelevičienė.
A.Baukutė ir S.Idzelevičienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2015, 2:49 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 1:30 PM

Tokį stiprų jausmų proveržį sukėlė legendinis Lietuvos šokių kolektyvas „Žuvėdra“ – visi, stebėję jų šokį, suprato, kad tai galėjo būti viena iš paskutinių galimybių išvysti daugkartinių Europos ir pasaulio čempionų pasirodymą. 50 metų minintis klubas nebeįstengia išgyventi – smarkiai sumažėjo narių skaičius, kadangi universitetą baigusiems nariams tenka ieškotis apmokamų darbų.

„Žuvėdra nemirė, jūs – genialūs! Prašau. Mes įkursim fondą, jus pasaulyje žino, bet pusė Lietuvos Jūsų nežino. O Skaistutė – ji yra tiesiog vunderkindė!“ – ašarodama kalbėjo A. Baukutė, glėbesčiuodama ir bučiuodama kolektyvo vadovei Skaistutei Idzelevičienei rankas. Visada kukli S. Idzelevičienė susigraudinusi tepratarė: „Jūs mane pervertinate“, tačiau A. Baukutės žodžiams pritarė ir publika, visos šios jausmingos scenos metu skandavusi Klaipėdos pavadinimą.

Pasidavusi užvaldžiusioms emocijoms I. Jankauskaitė net priėmė sprendimą pakeisti įprastinę laidos eigą, tačiau kandusis komisijos narys Giedrius Drukteinis eilinį kartą pateikė kiek kitokį situacijos vertinimą. Tai jis parodė ne tik savo pabrėžtinai šalta reakcija, bet ir vėliau, skirdamas miestams širdis. Kuo baigėsi legendinio šokių kolektyvo pasirodymas, žiūrovai galės pamatyti jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK laidoje „Lietuvos supermiestas“ – prieš Klaipėdą kovos Marijampolė ir Plungė. Kiekvienam miestui vis labiau reikalingas žiūrovų palaikymas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.