Ignui Krupavičiui teko atsiprašyti už pokštą su Laima Kybartiene

LRT laidos „Labas rytas“ vedėjas Ignas Krupavičius net keletą kartų atsiprašė žiūrovų už tai, kad vakar laidoje nevykusiai papokštavo apie šauktinių kariuomenę.

I.Krupavičius nevykusiai papokštavo.<br>T.Bauro nuotr.
I.Krupavičius nevykusiai papokštavo.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2015, 11:16 AM, atnaujinta Jan 9, 2018, 12:45 PM

Trečiadienį I.Krupavičius laidoje pranešė, kad vyko loterija į šauktinių kariuomenę. Laima Kybartienė tarsi iš loterijos indo ištraukė krepšininkus Joną Valančiūną, Donatą Motiejūną, dainininką Vaidą Baumilą.

Šis pokštas buvo skirtas laidos svečiui V.Baumilai nustebinti. Melagių dienos verta staigmena dainininko iš vėžių neišmušė. V.Baumila teigė, kad mielai sutiktų 9 mėnesius praleisti valgydamas kareivišką košę ir atliktų pareigą.

Susisiekus su viešųjų ryšių ekspertu Mykolu Katkumi ir paprašius pakomentuoti, ar tokia per nacionalinį transliuotoją skelbiama informacija nepakenks formuojamai gyventojų nuomonei apie šauktinių kariuomenę, jis užsikvatojo.

„Čia rimtai? O, kokia gera istorija. Neįtikėtina“, – vis dar juokėsi M.Katkus, nematęs šios laidos.

„Atleiskite, bet nekomentuosiu kolegų darbo, nebūtų etiška, be to, nežinočiau, ką pakomentuoti“, – sakė viešųjų ryšių specialistas.

Kalbama, kad I.Krupavičius už pašmaikštavimą apie „karo loteriją“ gavo velnių nuo valdžios, todėl ir buvo priverstas atsiprašyti.

Paklaustas I.Krupavičius buvo nekalbus ir komentuoti atsisakė, bet išreiškė nuomonę apie šauktinių kariuomenę.

„Manau, kad nepakenks, nes kariuomenė nėra užpildyta. Jei pažįstami svarstytų, ar eiti savanoriauti, palaikyčiau kiekvieną nuomonę. Tarp mano draugų tarnavusių nėra, tuo metu visi studijavome“, – portalui lrytas.lt sakė I.Krupavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.