L.Salasevičius: tą pačią suknelę galite dėvėti du kartus

Vienas populiariausių šiandienos Lietuvos dizainerių Liutauras Salasevičius, savo kurtomis suknelėmis damas paverčiantis paslaptingomis ir rafinuotomis „miesto raganomis" tvirtina, kad taisyklė, draudžianti tą pačią sunkelę dėvėti su kartus, yra tiesiog išgalvota.

L.Salasevičiaus mados šou.
L.Salasevičiaus mados šou.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2015, 10:28 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 4:15 AM

„Nemanau, kad iš vis yra kažkokios taisyklės, kad negali eiti antrą kartą. Tarkim, jei tai skirtingi vakarėliai: skiriasi draugai, publika, proga, galite drąsiai dėvėti savo mylimą suknelę tiek, kartų, kiek tik norite“, – tvirtino Liutauras.

Vakarinių ir vestuvinių suknelių meistro nuomone, visuomet pagelbėja skirtingų aksesuarų naudojimas. „Jei norite būti išskirtinė, stilinga ir originali, pasitelkite mažas gudrybes ir prie savo mylimiausios vakarinės suknelės derinkite delnines, pirštinės, turbanus, perukus, skrybėlaites. Papuošalai, be abejonės, paįvairins Jūsų vakarinį įvaizdį“, – pataria dizaineris. Paklaustas, ar reikia derintis prie partnerio drabužių, Liutauras neieško žodžio kišenėje ir atšauna, kad tai labai slidus ir pavojingas reikalas. „Man asmeniškai juokinga, žiūrint į tobulai iki negalėjimo susiderinusią porelę, aš asmeniškai to nesuprantu. Jei norit cirkintis – tai prašom“, – šypsojosi Liutauras.

Dizaineris neslepia, kad drabužius kuria ne tik lieknoms moterims. L. Salasevičiaus nuomone, ir apkūnesnės damos gali atrodyti stulbinančiai. „Vakarinius rūbus siūdamas stambesnėms moterims visada pasiūlau korsetus. Jis sutvarko figūrą ir priduoda elegancijos“, – pažymėjo suknelių kūrėjas.

Šio sekmadienio laidoje „Mes pačios“, kuri rodoma 9.30 val. per LNK., žiūrovai matys Liutauro Salasevičiaus kūrybos dirbtuves ir nors trumpam atsidurs jo neseniai surengtame naujos kolekcijos „Miesto raganos“ pristatyme. Laidos vedėja – Nijolė Pareigytė Rukaitienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.