Šokėja Kristina Navickaitė-Tina tapo gundančia katyte

Nors dauguma moterų staigmenas mėgsta, tačiau šįkart dailiosios lyties atstovės Klaipėdoje buvo išties nustebusios – miesto gatvėse buvo pastebėtas paslaptingas kaukėtas vyras, dalijantis praeivėms geltonas tulpes ir mielai besifotografuojantis kartu. Paaiškėjo, kad dosnus nepažįstamasis – Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro choreografas Aurelijus Liškauskas, šį savaitgalį dalyvausiantis projekto „Delfinai ir žvaigždės“ finale Klaipėdos delfinariume.

Projekto „Delfinai ir žvaigždės“ dalyvių pasirodymai.<br>E.Sabaliauskaitės nuotr.
Projekto „Delfinai ir žvaigždės“ dalyvių pasirodymai.<br>E.Sabaliauskaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2015, 11:33 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 4:07 AM

Smagi akcija Klaipėdos gatvėse surengta specialiam reportažui, kuriame Zoro vaidinantis A. Liškauskas varžosi su Betmeną vaidinančiu sunkiaatlečiu Ramūnu Vyšniausku. Projekto dalyviai tokiais kostiumais pasidabino neatsitiktinai – šį vakarą 18.45 val. LRT televizijos eteris bus skirtas būtent superherojams. Neseniai 25-tą gimtadienį atšventusi dainininkė Liepa Mondeikaitė įsikūnijo į seksualiosios kapų plėšikės Laros Kroft vaidmenį, šokėjas Dima Popovas savo sužadėtinės garbę gynė pasirinkęs Supermeno kostiumą, atlikėja Ingrida Kazlauskaitė tapo „Iksmenų“ heroje Audra, o šokėja Kristina Navickaitė-Tina visų žadą atėmė pasidabinusi Moters Katės kostiumu ir balansuodama ant plonos baseino sienelės. Projekte lankysis ir speciali viešnia, kurios istorija sugraudino kone visus dalyvius – septyniolikmetė Gabija, serganti sunkia onkologine liga, su sesute Giedre jau seniai svajojo paglostyti delfinus, ir šį jų norą gimtadienių proga pasistengė išpildyti mergaičių mama. „Ta kasdienybė tarp įvairių rūpesčių ir ligoninių kartais taip nusibosta, kad žūtbūt prireikia patirti kažką aštresnio, įspūdingesnio. Labai norėjau, kad mano mergaitės taip pat turėtų kuo pasigirti“, – pasakojo mergaičių mama Gitana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.