Žvaigždžių varžytuvės „Aš tikrai myliu Lietuvą“ sugrįžta

Pozityvaus, visai šeimai skirto projekto „Aš tikrai myliu Lietuvą“ premjera TV3 eteryje Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, vasario 16-ąją, sulaukė didžiulio žiūrovų susidomėjimo ir puikių įvertinimų, tad laida sugrįžta ir nuo balandžio 2 bus rodoma kas savaitę.

Projekto „Aš tikrai myliu Lietuvą“.
Projekto „Aš tikrai myliu Lietuvą“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2015, 10:40 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 4:15 AM

Žaidime Lietuvos įžymybės varžysis, kurio žinios apie gimtąjį kraštą išsamesnės, o tie, kuriems nesiseka sužibėti žiniomis, iš padėties suksis sąmoju, šmaikštumu ar ironija. „Aš tikrai myliu Lietuvą“ laidoje galima ne tik sužinoti naujų dalykų iš savo krašto istorijos, o ir pasitikrinti jau turimas žinias bei smagiai papramogauti. Kas yra „obivatelis“? Su kurios šalies kaimynais galite paplepėti pasirėmę ant tvoros Dieveniškėse? Kas parašė knygą „Petras Kurmelis“?

Žaidime kiekvieną ketvirtadienį varžysis dvi įžymybių komandos, o joms vadovaus charizmatiški kapitonai – Martynas Starkus ir Mindaugas Stasiulis. Ketvirtadienį Martyno komandoje sužibės kolega keliautojas Vytaras Radzevičius, aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis ir dainininkė Augustė, o Mindaugas pergalės sieks su dainininkės Anželos, „Chorų karų“ generolo Edgaro Lubio bei laidų vedėjo ir „Simpsonų“ balso Džiugo Siaurusaičio pagalba.

„Aš tikrai myliu Lietuvą“ dalyviai patiria nemenką baimę – kaskart susitikusios komandos labiausiai bijos žaidimą... pralošti. Projekto vedėjas Marijus Mikutavičius pažadėjo, kad jei Martyno ir Vytaro komanda praloš, šiems beliks išvažiuoti iš Lietuvos ir ilgai keliauti po visą pasaulį. M. Stasiulis, išvydęs prizą – vilnones kojines, pašmaikštavo: „Pralošę gali turėti tik vieną pavadinimą, kuris labiausiai tinka prakiurusioms kojinėms, – lopai!“

Viena iš smagiausių ir labiausiai intriguojančių užduočių projekte – „Gimtadienio žaidimas“. Žaidėjai vienas kitam iš rankų į rankas perduoda dėžę, tačiau ją perduoti gali tik atsakę į vedėjo Marijono užduotą klausimą. Po kurio laiko iš dėžės ima rūkti dūmai, o galiausiai dėžė tiesiog... sprogsta rankose! To žaidėjo, kurio rankose dėžė sprogsta, komanda – pralaimėtoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.