Ekrane – piršlybos šokinėjančių delfinų fone

Piršlybos – neabejotinai viena svarbiausių dienų kiekvienos poros gyvenime, o iš vyrų ji reikalauja ir nemažai drąsos. Staigmenas mėgstantis klaipėdietis Jevgenijus pasirūpino, kad jo mylimoji Julija šios dienos nepamirštų niekada – esant reikalui, apie ją jai galės priminti ir visi Klaipėdos delfinariumo lankytojai bei renginių ciklo „Delfinai ir žvaigždės“, kurį rodo LRT televizija, žiūrovai.

„Delfinai ir žvaigždės“.
„Delfinai ir žvaigždės“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2015, 12:09 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 5:22 PM

„Nesitikėjau visiškai nieko ypatingo – Jevgenijus man tik pasakė, kad turiu penkias minutes susiruošti, nes tuoj važiuosime žiūrėti pasirodymo į delfinariumą“, – braukdama ašaras delfinariume atskleidė laiminga būsimoji nuotaka. Nieko neįtarianti moteris su mylimuoju nugalėjo loterijoje, ir „Delfinai ir žvaigždės“ vedėjai

Marijus Žiedas bei Gabrielė Martirosianaitė pakvietė juos ant scenos, kur su trenerių pagalba pora galėjo paglostyti delfinus. Tačiau netrukus prasidėjo fantastiškas šou su būriu šokėjų ir delfinų pasirodymais, kurį vainikavo Jevgenijaus piršlybos.

„Visada norėjau padaryti ką nors nestandartiško, o kai pasitaikė tokia proga, negalėjau jos praleisti“, – atskleidė vyras. „Tą dieną išvis negalėjau atsigauti“, –susijaudinusi pasakojo būsima nuotaka. „Maniau, bus eilinė diena, vėliau delfinariume nudžiugau, nes galvojau, kad laimėjome kokį nors prizą loterijoje... Pasirodo, apie Jevgenijaus planus žinojo ir grupė mūsų draugų, kurie kartu vyko į delfinariumą. Šaunuoliai, kad visi sugebėjo išsaugoti paslaptį!“ – džiaugėsi Julija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.