Kristupas Krivickas: „Šeima iš tiesų yra jėga“

Kiaušiniai jau bus nudažyti, prie gausaus stalo pasėdėta, kai šventų Velykų pavakarę „Lietuvos ryto" televizija pradės transliuoti smagiausią ir vienintelį šeimų žaidimą „Šeima – jėga“. „Šeima iš tiesų yra jėga“, – tvirtina televizijos laidų vedėjas Kristupas Krivickas, kurio trys linksmuolės dukterys ir gražuolė žmona Jurgita šiame žaidime leidžiasi į smagias lenktynes su žodžio kišenėje neieškančių aktorių Jurgio Damaševičiaus ir Editos Zizaitės šeimos penketuku.

Kristupas ir Jurgita Krivickai bei jų trys linksmuolės dukterys leidosi į smagias lenktynes su aktorių Jurgio Damaševičiaus ir Editos Zizaitės šeimos penketuku.<br>T.Bauro nuotr.
Kristupas ir Jurgita Krivickai bei jų trys linksmuolės dukterys leidosi į smagias lenktynes su aktorių Jurgio Damaševičiaus ir Editos Zizaitės šeimos penketuku.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2015, 4:18 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 4:46 PM

„Tiek daug vaikų studijoje dar neturėjome...“ – po tris dukteris auginančias šeimas „Šeimos – jėgos“ studijoje nužvelgė laidos vedėja Edita Užaitė. Bet juk tokia ir turi būti šventinė laida: daug triukšmo, daug juoko ir nė lašelio konkurencijos. „Dukroms sakėme, kad į filmavimą važiuojame ne nugalėti, o dalyvauti“, – sakė trijų dukrelių mama Jurgita Krivickienė. Savo taškus priešininkams studijoje mielai dovanojo ir tris mergaites auginanti aktorių Damaševičių šeima.

„Stalo“ šeimos teatre vaidinanti aktorė Edita Zizaitė ir iš Jaunimo teatro spektaklių bei populiarių serialų pažįstamas Jurgis Damaševičius žodžių į vatą studijoje nevyniojo. Paklausti, kaip du aktoriai telpa šeimos scenoje, išsidavė, kad darbą ir namus dažnai sunku suderinti. „Nežinau, ką kiti pasakoja, gal sako, kad namie aukščiausio lygio supratimas, bet pas mus taip nėra, – prisipažino Edita. – Kai reikia abiem vaidinti, visokių klausimų randasi. Ir kodėl sriubos namie nėra. Su aktoriais dažnai juokaujame, vaikus norvegai iš mūsų būtų seniai atėmę. Išeini vaidinti, vyresnieji mažiukus prižiūri. Vyresnėlė Beatričė mums tikra pagalba.“ Ir vaidinti aktorių šeimai kartu nėra taip paprasta, kaip atrodo. Ypač kai prieš kameras tenka atsidurti vienoje lovoje. „Sako, jūs dabar kaip namie ką nors pavaidinkit. Jei kaip namie, tai išvis nieko nesuvaidinsim, būna dienų, kai nuvargę tik krintam į lovą ir atsukam vienas kitam nugarą. Ką ten vaidinti“, – juokiasi Edita.

Trys dukterys aštuoniolika metų susituokusių Editos ir Jurgio šeimoje gimė neįprastai – namuose. Per gimdymus šalia Editos visada buvo Jurgis, priėmė jas kartu su pribuvėja.

Toks požiūris į šeimą Kristupui Krivickui – svetimas. Sako jaučiasi pernelyg atsakingas, kad leistųsi į tokias avantiūras. Televizijos studijoje paklaustas, ar pažįsta žmoną, iškart rėžia: „Pažįstu tiek daug, kad tai leidžia mums gražiai gyventi ir sakyti: šeima yra jėga.“

Netyčia prasitaręs apie ranka žmonai Jurgitai rašytą laišką ir laidos vedėjų prispaustas prie sienos, Kristupas intrigavo: „Tas laiškas buvo mūsų santykių pradžioje, kai vyko visos dramos ir melodramos. Jei tokį laišką būčiau uždaręs į butelį ir išmetęs į jūrą, o kas nors jį rastų, galėtų iškart rašyti scenarijų filmui.“

Kas Damaševičių namuose karalienė? Kam studijoje išaušo žvaigždžių valanda? Kodėl Kristupas namie dažnai tyli? Kas Krivickų šeimoje geriau pažįsta vaikus? Ir kodėl Jurgis Damaševičius būsimus žentus ruošiasi išsivesti į mišką? Dar daugiau klausimų ir dar daugiau atsakymų – gražiausią pavasario dieną, per Velykas, 17.30 val. laidoje „Šeima – jėga“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.