N. Bunkės nesėkmė: Kaunas pasitraukė iš kovos dėl supermiesto

LNK laidoje „Lietuvos supermiestas“ – dar viena netektis: iš žaidimo pasitraukė Kaunas su kapitone Natalija Bunke. Taip pat sekmadienį paaiškėjo ir galutinis pusfinalio ketvertas – kitą savaitę tarpusavyje susikaus Alytus su kapitone Asta Pilypaite, Telšiai su Nerijumi Juška, Klaipėda su Giedriumi Savicku ir Plungė su Mantu Stonkumi.

Iš žaidimo pasitraukė Kaunas su kapitone Natalija Bunke.<br>LNK nuotr.
Iš žaidimo pasitraukė Kaunas su kapitone Natalija Bunke.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-06 13:04, atnaujinta 2018-01-07 11:23

Įtempta keturių komandų kova vyko ne tik studijoje, bet ir tiesioginio balsavimo metu – vos per dvi valandas žiūrovai paskambino daugiau kaip 93 000 kartų. Daugiausiai žiūrovų palaikymo – virš 52 000 skambučių – sulaukė Telšiai, o už Alytų paskambinta beveik 28 000 kartus. Komisijos ir žiūrovų nuomonė šįkart išsiskyrė – nors studijoje Telšiai sulaukė mažiausiai širdžių, tačiau žiūrovų dėka šis miestas užėmė pirmą vietą.

Komandoms artėjant prie finalo, laidos kūrėjų ir radistų Jono Nainio bei Rolando Mackevičiaus iššūkiai kapitonams ir komandoms tampa vis sudėtingesni, o žiūrovų palaikymas – kaip niekada svarbus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.