Asta Baukutė išvadino Nataliją Bunkę žąsimi

Nors Kaunas ir nepateko į LNK laidos „Lietuvos supermiestas“ pusfinalį, pasitraukusios komandos kapitonė Natalija Bunkė iš laidos niekur nedingo – jau šį sekmadienį ji debiutuos kaip nauja laidos komisijos narė. Žavesio ir iškalbos buvusiai Kauno kapitonei niekada nestinga, tačiau šįkart kita komisijos narė Asta Baukutė pasistengė, kad atlikėja pereitų tikrą naujokės krikštą.

Asta Baukutė (dešinėje) pakrikštijo vertinimo komisijos nare tapusią Nataliją Bunkę.<br>LR archyvo nuotr.
Asta Baukutė (dešinėje) pakrikštijo vertinimo komisijos nare tapusią Nataliją Bunkę.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2015, 5:14 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 4:53 AM

Pirmasis moterų susikirtimas įvyko po grupės „ŽAS“ dainos „Šiandien man šventė“. Komentarus pradėjusią N.Bunkę neilgai trukus pertraukė A.Baukutė.

„Natalija, pakalbėjai kaip žąsis. Ir tai aš čia dar tave paaukštinu už tavo talentą. Žąsis tu esi!“ – rėžė kolegei A.Baukutė.

Karčiai nurijusi tokį kreipinį, N.Bunkė į tolesnius ginčus nesileido.

Dar vieną strėlę N.Bunkės adresu A.Baukutė paleido komentuodama Plungės pasirodymą, kurio metu šoko ir senjorų liaudiškų šokių kolektyvas „Sausdravėlis“.

„LNK parodo, kad vyresnio amžiaus žmonės taip pat yra reikalingi – ne tik visokios jaunos, gražios, tam tikrų didesnių organų blondinės“, – sakydama šiuos žodžius A.Baukutė pabrėžtinai nužvelgė N.Bunkę, žvilgsnį sustabdydama ties jos krūtine.

Dainininkė šį komentarą vėl palydėjo tik atlaidžia šypsena.

Kuriame amplua – Kauno kapitonės ar komisijos narės – Natalijai Bunkei seksis geriau? Visa tai – jau šio sekmadienio pusfinalyje, kuriame paaiškės, kurios trys komandos kovos toliau. Balsuokite už savo miestą 19.30 per LNK – Alytui, Klaipėdai, Telšiams ir Plungei dabar svarbus kiekvienas balsas!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.