„Mes pačios“: moterų automobiliai – purvinesni

Sakoma, kad jei nori, jog gyventum harmonijoje, tave turi supti tvarka ir švara ne tik namuose, bet ir automobilyje. Tai – tarsi šiuolaikinės moters vizitinė kortelė. Tačiau dažnai pasigirsta svarstymų, kad būtent dailiosios lyties vairuojami  automobiliai yra labiausiai neprižiūrėti.

N.Pareigytė-Rukaitienė.
N.Pareigytė-Rukaitienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2015, 12:30 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 3:40 AM

Apie tai šį sekmadienį 9.30 val. kalbės LNK laida „Mes pačios“ per LNK su Nijole Pareigyte-Rukaitiene.

Švaros centro „Švaros broliai“ administratoriaus Tado Vaitonio teigimu, moterų automobiliuose valytojai dažniausiai randa nestandartinių ir sunkiai išvalomų dėmių. Pavyzdžiui, pudros antspaudų ant dažnai liečiamų automobilio dalių: dėklo, rankinio stabdžio, bėgių perjungimo svirties. 

„Faktas, kad važiuodamos moterys labai  mėgsta pasidažyti“, – šypsojosi plovyklos atstovas. Ne paslaptis, kad švaros centrai vairuojančių damų automobiliuose dažnai randa vaikų paliktus sunkiai išvalomus pėdsakus: saldainių likučius, sausainių trupinius ir vaisių liekanas.

„Moterų automobiliuose galbūt yra mažiau purvo, bet daugiau maisto likučių. Jos tikrai mėgsta pusryčiauti ir gerti kavą automobilyje, dėl ko neretai randame ir sunkiai išvalomas kavos dėmes“,  - teigė T.Vaitonis.

Pasak specialisto, nebūtina automobilio preciziškai plauti kasdien, tai priklauso nuo jo užterštumo. Tačiau į švaros centrus būtina skubėti, automobilio salone pastebėjus  pieno, jogurto dėmes. „Išdžiuvę pieno produktai sukelia tokį kvapą, kurio išnaikinti beveik neįmanoma. Todėl šiuo atveju yra būtinas cheminis valymas“, – patarė atstovas.

Šio sekmadienio laida „Mes pačios“ bandys atsakyti į klausimą, vyrai ar moterys automobilius teršia labiau. Laidos kūrėjai taip pat patars, kaip palaikyti švarą automobilyje ir ką būtina sutvarkyti automobilyje prieš vasarą.

Kaip visuomet, laidoje žiūrovų laukia įspūdingi ir tikrai kardinalūs pokyčių dalyvės Ingos pasikeitimai. Visus, mėgstančius fotografuoti, laida pakvies pasižiūrėti, kaip maketuojami fotoalbumai ir kaip nesunkiai  juos galima pasidaryti patiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?