Iš „Lietuvos supermiesto“ pasitraukė Alytus su Asta Pilypaite

LNK laidoje „Lietuvos supermiestas“ – dar viena netektis: iš žaidimo pasitraukė Alytus su kapitone Asta Pilypaite. Įtampa žaidime tampa kone apčiuopiama, kadangi artėjant finalams kovoti liko jau tik trys komandos: Klaipėda su Giedriumi Savicku, Plungė su Mantu Stonkumi ir Telšiai su Nerijumi Juška.

Asta Pilypaitė.<br>LNK
Asta Pilypaitė.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-13 12:36, atnaujinta 2018-01-06 23:24

Įtempta keturių komandų kova vyko ne tik studijoje, bet ir tiesioginio balsavimo metu – vos per dvi valandas žiūrovai paskambino beveik 180 000 kartų. Daugiausiai žiūrovų palaikymo – virš 50 000 skambučių – sulaukė Plungė, jai ant kulnų lipo Telšiai, sulaukę vos puse tūkstančio skambučių mažiau. Klaipėda sulaukė beveik 47 000 skambučių, o paskutinėje vietoje likęs Alytus – beveik 33 000. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, pirmoje vietoje atsidūrė Plungė, o antroje – daugiau komisijos palaikymo nei Telšiai gavusi Klaipėda.

Komandoms artėjant prie finalo, laidos kūrėjų iššūkiai kapitonams ir komandoms tampa vis sudėtingesni, o žiūrovų palaikymas – kaip niekada svarbus. Iki pergalės liko vos du susitikimai – palaikykite saviškius kovoje dėl bilieto į finalą šį sekmadienį 19.30 val. per LNK!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.