Monika Šalčiūtė pademonstruos savo žinias apie gimtąją Lietuvą

Unikaliame, pozityviame, visai šeimai skirtame projekte „Aš tikrai myliu Lietuvą“ šįvakar naujos žinomų šalies žmonių komandos varžysis, kurių žinios apie gimtąjį kraštą išsamesnės. Savo žinias čia pademonstruos ir interneto sensacija Monika Šalčiūtė.

M.Šalčiūtė viešės laidoje „Aš tikrai myliu Lietuvą“.<br>D.Umbraso nuotr.
M.Šalčiūtė viešės laidoje „Aš tikrai myliu Lietuvą“.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2015, 12:30 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 4:50 PM

Su TV3 žiūrovais sveikinsis žaidimo vedėjas Marijus Mikutavičius. Charizmatiškų kapitonų – Martyno Starkaus ir Mindaugo Stasiulio – komandos ne tik stebins istorinėmis, geografinėmis ir pramogų pasaulio žiniomis, bet ir prajuokins šmaikščiais pastebėjimais.

Dėl simbolinių prizų – bulvių maišo, natūralių obuolių sulčių, megztų kojinių – jau kovoję komandų kapitonai šįkart varžysis dėl... trijų medinių šaukštų! M. Stasiulis šmaikščiai pastebės, kad „Šaukštu proto neįkrėsi“.

M. Starkaus komandoje savo žinias apie gimtąjį kraštą demonstruos Radvilė Erlickaitė, Juozo Erlicko dukra, kartu su juo dalyvavusi TV3 projekte „Šuolis“. Kitas Martyno komandos narys, pasak jo paties, – „išmintingasis, ypač patyręs įvairiuose gyvenimo ir kūrybos frontuose, žmogus – smuiko raktas“ – Deivydas Zvonkus.

Vienintelė komandos moteris – TV3 laidų vedėja Audrė Kudabienė. „Galiu įsivaizduoti, kad mano gyvenimas pakankamai ramus, nes mūsų komandoje – begalinės žurnalistinės patirties, paslapčių išaiškinimo subtilybių turinti kolegė, žurnalistė, televizijos laidų vedėja, žavingoji Audrė“, – džiaugsis Martynas.

M. Stasiulis tikins, kad jo komanda šįvakar – kaip niekad stipri. „Pirmoji komandos narė – puiki dama, Monika Šalčiūtė! Jeigu ji ko nors nežinos – mums nesvarbu. Svarbu, kad ją visi žino!“ – džiaugsis komandos kapitonas. Monikos kolega tapo Justinas Lapatinskas – tikras dzūkas ir žinomas dainininkas. Trečiasis komandos narys – Stasys Liupkevičius. „Pirmiausia noriu jums perduoti didžiausius linkėjimus nuo savo tėčio. Man nereikėjo lįsti į Googlą, Vikipediją, kad sužinočiau, kas yra maestro S. Liupkevičius“, – ansamblio „Armonika“ vadovui sakys M. Stasiulis, dar vaikystėje girdėjęs maestro dainas. „Pas mus šiandien – patirtis ir jaunystė“, – džiaugsis M. Stasiulis.

Kaip abiem komandoms seksis atsakinėti į linksmus ir suktus klausimus apie Lietuvos geografiją, istoriją ar eterio žvaigždes? TV3 žiūrovai tai sužinos jau šįvakar 19.30 val. TV3 laidoje „Aš tikrai myliu Lietuvą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.