Baleto žvaigždė Nerijus Juška įsižeidė suabejojus jo vyriškumu

Telšių kapitono kėdė baleto primarijui Nerijui Juškai ima apkarsti – LNK laidos „Lietuvos supermiestas“ finalo filmavime jam teko nuryti ne vieną nemalonią piliulę. Nebe pirmą kartą jam nuotaiką sugadina „radistų“ Jono Nainio ir Rolando Mackevičiaus provokacijos. Kartą jis net atsisakė vykdyti užduotis, motyvuodamas tuo, kad daryti iš savęs kvailį – ne jam.

Nerijus Juška.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Nerijus Juška.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2015, 12:05 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 2:15 PM

Šį kartą „radistų“ provokacija laidos dalyvius pasiekė net iš JAV – ten besilankantys vaikinai domėjosi, ar Amerikos lietuviai pažįsta miestų kapitonus ir ką apie juos mano. Nors Plungės kapitono Manto Stonkaus ir Klaipėdos kapitono Giedriaus Savicko nuotraukos didesnių keblumų nesukėlė, išvydę N.Juškos atvaizdą daug žmonių jo neatpažino arba palydėjo nekokiais komentarais.

„Kažkaip... labai nevyriškas“, – pakomentavo vienas Amerikos lietuvis.

„Man tokie vyrai su timpom – ne kažką...“ – jam pritarė ir kalbinta mokyklinio amžiaus mergaitė.

„Na, matyti, kad išvažiavę į Ameriką su aukštąja kultūra nesusitinka... Jiems ten nebent Cicinas eina, – į komentarus vėliau atsakė N.Juška ir pradėjo vardyti savo argumentus, kodėl balerūno profesija nėra nevyriška: – Tai meno šaka, kurioje yra iš šuolių į aukštį, ir į tolį, ir sunkumų kilnojimo, o dar visa tai reikia daryti su šypsena... Taip kalbėti gali tik tie, kurie patys nebandė to daryti.“

Galbūt šis susierzinimas prisidėjo ir prie dramatiškos filmavimo pabaigos, kai N.Juška ir visi Telšių sirgaliai tiesiog išėjo iš filmavimo aikštelės. Taip telšiškiai reagavo į laidos rengėjų sprendimą diskvalifikuoti komandą už taisyklių pažeidimus. Kaip tokia drama atsispindės galutinėje taškų lentelėje? Žiūrėkite ir balsuokite šį sekmadienį laidos „Lietuvos supermiestas“ finale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.