Dėl Lietuvos supermiesto titulo kovos Klaipėda ir Plungė

LNK laidoje „Lietuvos supermiestas“ po itin dramatiškos kovos krito Telšių komanda ir jos kapitonas, baleto primarijus Nerijus Juška. Šį kartą Telšiai, kurie už taisyklių nesilaikymą sporto rungtyje net buvo diskvalifikuoti, surinko ir mažiausiai komisijos širdžių, ir sulaukė mažiausiai palaikymo skambučių. Jų pasitraukimas lėmė, kad šį sekmadienį žaidimo superfinale kovos Klaipėda ir Plungė.

Iš kovos teko pasitraukti Telšių miesto komandai.
Iš kovos teko pasitraukti Telšių miesto komandai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-20 12:07, atnaujinta 2018-01-06 09:36

Įtempta trijų komandų kova vyko ne tik studijoje, bet ir tiesioginio balsavimo metu – vos per dvi valandas žiūrovai paskambino beveik 209 000 kartų. Daugiausiai žiūrovų palaikymo – beveik 75 000 skambučių – sulaukė Klaipėda, kuri ir iškovojo pirmąją vietą. Plungės gerbėjai paskambino virš 71 000 kartų, ir tai jai lėmė antrąją vietą. Iškritę Telšiai sulaukė kiek virš 63 000 skambučių.

Viso sezono kova finišuos jau šį sekmadienį, kai tiesioginėje superfinalo laidoje paaiškės, ar Lietuvos supermiestu tampa Plungė, vadovaujama aktoriaus Manto Stonkaus, ar Klaipėda su aktoriumi Giedriumi Savicku priešakyje. Būtent šioje laidoje abiems komandoms reikės didžiausio jūsų palaikymo – žiūrėkite ir skambinkite jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.