Jonas Nainys: „Apie Natalija Bunkę gali sakyti, ką nori“

Sekmadienį LNK eteryje finišuos laida „Lietuvos supermiestas“, dovanojusi ne tik įspūdingų pasirodymų, bet ir nemažai netikėtumų. Už didelę dalį jų atsakingi žodžio kišenėje neieškantys radistai – Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys, miestams ir jų kapitonams surengę ne vieną netikėtą provokaciją.

Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys surengė ne vieną netikėtą provokaciją.<br>LNK nuotr.
Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys surengė ne vieną netikėtą provokaciją.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 23, 2015, 3:08 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 2:47 AM

„Labiausiai turbūt įsiminė tas kartas, kai Radžis pardavė Panevėžį“, – išskyrė J. Nainys, kalbėdamas apie įrašytą telefoninį pokalbį, kurio metu Panevėžio kapitonas Radži sutiko pasišalinti iš „Lietuvos supermiesto“ filmavimo, kad sudalyvautų kitame gerai apmokamame renginyje.

„Ir tikrai niekada nepamiršiu skambučio į Šiaulių viešbutį, kuriame neva turėjo apsistoti miesto kapitonas Andrius Butkus. Negalėjau patikėti, kad ta mergina mano kuriamą sveikinimo tekstą jam net užsirašinėjo, kad vėliau viską galėtų tiksliai pakartoti“, – juokėsi radistas.

Paklaustas, kaip į jų klastas reagavo miestų kapitonės moterys, J.Nainys atsakė, kad už jų humorą tikrai nesupyko su nei viena. „Su visomis ėjosi puikiai – Irūna į viską reaguoja linksmai, tuo tarpu Asta Pilypaitė man labai patiko dėl savo moteriško santūrumo – ji taip mielai „parindavosi“, kai prašydavome jos daryti kokias nors nesąmones! Be abejo, visada smagu dirbti su Natalija Bunke – su ja išvis gali daryti ir kalbėti, ką nori, ir ji tai priims su šypsena“, – pasakojo laidos vedėjas, kuriam fone pritarė ir R. Mackevičius: „Taip, Bunkę mes mylim!“.

Visgi superfinale susikaus vyriškas duetas – Klaipėdos kapitonas Giedrius Savickas ir Plungę į pergalę vedantis Mantas Stonkus. „Man tai panašu į dviejų lygiaverčių monstrų kovą – matau du milžinus, kurie tuoj išsiaiškins, kuris kuriam nusuks galvą“, – aistringai komentavo radistas. – Jausmas toks, lyg Lietuvos komanda žaistų kokiame nors svarbiame pasauliniame finale. Azarto bus tikrai daug“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.