Lietuvos supermiesto vardą išsaugojo Klaipėda

Šį sekmadienį LNK eteryje finišavo savaitgalių laida „Lietuvos supermiestas“. Tiesioginės transliacijos metu paaiškėjo, kad po tris mėnesius trukusios kovos garbingą supermiesto titulą išsaugojo Klaipėda, superfinale laimėjusi prieš itin stiprią varžovę – Plungę.

Garbingą supermiesto titulą išsaugojo Klaipėda, superfinale laimėjusi prieš itin stiprią varžovę – Plungę.
Garbingą supermiesto titulą išsaugojo Klaipėda, superfinale laimėjusi prieš itin stiprią varžovę – Plungę.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-27 10:42, atnaujinta 2018-01-05 19:28

Laidos super finalas sulaukė rekordinio žiūrovų aktyvumo: abu miestai sulaukė beveik 380 000 skambučių. Klaipėda, kuriai vadovavo aktorius Giedrius Savickas, transliacijos metu sulaukė beveik 196 000 balsų, o tik per plauką atsilikusi Plungė su kapitonu Mantu Stonkumi – beveik 184 000.

Superfinalo metu netrūko staigmenų: viskas prasidėjo nuo to, kad M.Stonkus į filmavimą vėlavo kone dvi valandas, o tuo metu jį pakeitė žmona Indrė Stonkuvienė. Vėliau buvo pažymėtas ir su legendiniu ansambliu „Nerija“ pasirodžiusio Stasio Povilaičio gimtadienis, o sporto užduotis visus iš studijos perkėlė tiesiai į Klaipėdą ir Plungę.

„Tiesą sakant, Klaipėda man labiausiai išfainėjo – pradžioje apie juos gal ir neturėjau konkrečios nuomonės, bet vėliau jų pasirodymai mane labai įtikino“, – kalbėjo ir vienas iš laidos vedėjų, radistas Rolandas Mackevičius.

„Taigi nereikia net kažkur pusiaukelėj tarp Plungės ir Klaipėdos gyventi, kad už Klaipėdą balsuotum, už Klaipėdą žmonės ir Vilniuje balsuoja!“ – savo miesto pergale G. Savickas buvo užtikrintas dar prieš prasidedant filmavimui.

Pirmą kartą Klaipėda Lietuvos supermiestu buvo pripažinta prieš ketverius metus. Laidos kūrybinė komanda kviečia visus Lietuvos miestus pradėti ieškoti naujų talentų jau dabar!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.