Beno Afflecko ir Jennifer Garner šeimą išardė Jennifer Lopez?

Holivude antra savaitė netyla spėlionės, kodėl po dešimties bendro gyvenimo metų skiriasi darniausia pora laikyti Benas Affleckas (42 m.) ir Jennifer Garner (43 m.). Kalbama, kad aktorius įjunko į alkoholį ir kazino. Esą įtakos skyryboms turėjo ir buvusi Beno mylimoji Jennifer Lopez (45 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Pranešę apie skyrybas B.Affleckas ir J.Garner išvyko kartu atostogauti.
Pranešę apie skyrybas B.Affleckas ir J.Garner išvyko kartu atostogauti.
B.Affleckas ir J.Lopez kritikų išpeiktoje romantinėje dramoje „Džiglis“. Gyvenime jie taip pat buvo pora.
B.Affleckas ir J.Lopez kritikų išpeiktoje romantinėje dramoje „Džiglis“. Gyvenime jie taip pat buvo pora.
„Dingusi“.
„Dingusi“.
Aktorių meilė įsiplieskė filmuojantis „Drąsiaširdyje“.
Aktorių meilė įsiplieskė filmuojantis „Drąsiaširdyje“.
„Miestas“.
„Miestas“.
„Operacija „Argo“.
„Operacija „Argo“.
„Perl Harboras“.
„Perl Harboras“.
„Prisiminti pavojinga“.
„Prisiminti pavojinga“.
Daugiau nuotraukų (8)

„Lietuvos rytas“

2015-07-11 21:30, atnaujinta 2017-10-26 17:47

Jau kurį laiką gerbėjai ir aukštuomenės gyvenimo apžvalgininkai įtarinėjo, kad B.Afflecko ir J.Garner šeimoje ne viskas klojasi taip puikiai, kaip tvirtino aktoriai.

Dviejų „Oskarų“ laureatas (1998 m. – už dramos „Gerasis Vilas Hantingas“ scenarijų, 2013-aisiais – už istorinį trilerį „Operacija „Argo“) B.Affleckas jau kelis mėnesius gyvena kolegos ir bičiulio Matto Damono namuose, o J.Garner nuolat lankosi pas psichologą. Kaip dabar paaiškėjo, moteris rengėsi skyryboms.

Dukras Violet (9 m.) ir Seraphiną (6 m.) bei sūnų Samuelį (3 m.) auginanti pora skyrybų dokumentus teismui įteikė kitą dieną po to, kai sukako jų santuokos dešimtmetis.

Netyla kalbos, kad B.Affleckas atnaujino santykius su aktore ir dainininke J.Lopez, kurios kadaise vos nevedė.

Teigiama, kad ypač artimi jie tapo po šių metų „Oskarų“ teikimo ceremonijos.

Atrodo, kad B.Affleckas ir J.Garner pasiryžę taikioms skyryboms. Oficialiai pranešę, kad ketina nutraukti santuoką, jie kartu išskrido atostogauti į Bahamas.

Aktoriai teigė neketinantys skubinti įvykių – kurį laiką pagyvens po vienu stogu. Be to, laukia ilgos bendro turto, vertinamo 150 mln. JAV dolerių, dalybos.

„Po ilgų apmąstymų ir nuodugnių svarstymų priėmėme sunkų sprendimą skirtis. Eisime į priekį gerbdami ir mylėdami vienas kitą. Taip pat esame įsipareigoję kartu atlikti tėvų pareigas“, – bendrame pranešime paskelbė sutuoktiniai.

Pora susipažino 2001-aisiais pasirodžiusios juostos „Perl Harboras“ filmavimo aikštelėje. Šioje romantinėje dramoje Benas atliko pagrindinį vaidmenį, o Jennifer įkūnijo medicinos seselę.

Po dvejų metų jie kartu ėmė filmuotis komiksais paremtoje nuotykių juostoje „Drąsiaširdis“. B.Affleckas vaidino advokatą Metą Murdoką, naktį virstantį stogais lakstančiu didvyriu, o J.Garner – jam į akį kritusią seksualią kovotoją Elektrą.

„Aš supausi bijodama, kad tuoj veidu trenksiuosi į plytų sieną. Tuomet iš kažkur atsirado Benas, apsirengęs Drąsiaširdžio kostiumu, ir mane sugavo. Pamaniau: kuri dar moteris gali pasigirti, kad ją saugo superherojus Benas Affleckas?“ – filmo kūrimo užkulisius prisiminė Jennifer.

Režisierius Markas Stevenas Johnsonas Elektros vaidmens atlikėją rinkosi iš septynių garsių aktorių. Be J.Garner, į jį pretendavo Penelope Cruz, Salma Hayek, Natalie Portman, Lucy Liu, Jessica Alba ir Katie Holmes.

Režisieriaus pasirinkimas buvo lemtingas – filmavimo aikštelėje įsiplieskė ne tik herojų, bet ir aktorių meilė.

„Mes susitikome „Perl Harbore“, o vienas kitą pamilome „Drąsiaširdyje“, – prisipažino B.Affleckas, kuris 2002 metais buvo išrinktas patraukliausiu pasaulio vyru.

Tuo metu, kai prasidėjo „Drąsiaširdžio“ filmavimo darbai, Benas jau buvo užmezgęs romaną su seksualiąja J.Lopez.

„Jis be galo sumanus, mylintis, įkvepiantis. Aš visapusiškai juo žaviuosi. Benas mane moko daugybės dalykų“, – savo jausmus tuomet reiškė temperamentinga aktorė ir atlikėja.

Jausmai taip įsiliepsnojo, kad B.Affleckas mylimajai ant piršto užmovė sužadėtuvių žiedą su 6,1 karato rožiniu deimantu. Poros vestuvės turėjo įvykti 2003 metų rugsėjį.

Šventei, kuri turėjo atsieiti 2 mln. JAV dolerių, buvo kruopščiai rengiamasi ilgus mėnesius.

Ir bičiulius, ir pačią J.Lopez ištiko šokas, kai B.Affleckas atšaukė vestuves.

„Jaučiausi taip, tarsi kažkas būtų išplėšęs širdį“, – praėjus bene dešimtmečiui patirtą skausmą prisiminė J.Lopez.

Aktorės ir dainininkės svajonės sukurti šeimą su B.Afflecku žlugo. O 2004 metų sausį jie oficialiai paskelbė nutraukiantys santykius.

Kalbėdami apie santykių griūtį Benas ir Jennifer tvirtino neatlaikę žiniasklaidos dėmesio, tačiau tai buvo netiesa.

Mat vos po kelių mėnesių B.Affleckas buvo pastebėtas su kita Jennifer – filmo „Drąsiaširdis“ partnere J.Garner. Jie meiliai bendravo už filmavimo aikštelės ribų.

J.Garner tuo metu taip pat buvo vieniša, mat 2003-iųjų gegužę po beveik trejus metus trukusios santuokos išsiskyrė su aktoriumi Scottu Foley. Pora kartu vaidino TV seriale „Felisitė“.

Po skyrybų Jennifer kurį laiką draugavo su TV serialo „Šnipė“ (Alias) partneriu Michaelu Vartanu. Nepaisydamas to, S.Foley atkakliai tvirtino, kad jo ir Jennifer santuoka sugriuvo ne dėl trečio žmogaus kaltės.

Tad ir B.Affleckas nebuvo kuo nors kaltinamas. Juolab kad 2004 metais nuo gegužės iki liepos jis draugavo su TV reklamos pardavėja Enza Sambataro.

Prieš pradėdamas santykius su J.Lopez, B.Affleckas trejus metus – nuo 1997-ųjų iki 2000-ųjų – palaikė artimus ryšius su aktore Gwyneth Paltrow (42 m.).

Draugystės pradžioje J.Garner ir B.Affleckas slėpė savo jausmus nuo aplinkinių, tad į įvairius kino renginius ateidavo atskirai. Vis dėlto 2004-ųjų vasaros pabaigoje fotografams pavyko užfiksuoti laimingus įsimylėjėlius.

Netrukus J.Garner ir B.Afflecką imta vadinti gražiausia Holivudo pora.

Apsikeisti žiedais jie nusprendė slaptai – santuokos ceremonijai pasirinko vieną iš Atlanto vandenyne esančių Terkso ir Kaikoso salų, priklausančių Didžiajai Britanijai.

2005 metų birželio 29-ąją porą sutuokė J.Garner bičiulis ir TV serialo „Šnipė“ kolega Victoras Garberis.

„Jie nenorėjo minios, tik vienas kito“, – sprendimą slėpti ceremoniją žiniasklaidai komentavo Beno draugas prodiuseris ir aktorius Kevinas Smithas.

Slaptose vestuvėse dalyvavo tik trys žmonės. Tuo metu Jennifer jau buvo penktą mėnesį nėščia.

Gruodžio 1-ąją gimus dukrai Violet Benas atrodė be galo laimingas. Jis pats keisdavo mažylei sauskelnes ir nėrėsi iš kailio stengdamasis būti geriausias tėvas.

Niekas neabejojo, kad šeiminis aktorių gyvenimas klojasi sėkmingai, tačiau B.Afflecko karjera Holivude kabojo ant plauko.

Filmui „Drąsiaširdis“ kritikai buvo negailestingi, o Benas buvo paskelbtas labiausiai pervertinamu aktoriumi. Praėjus dešimtmečiui B.Affleckas prisipažino, kad sprendimas vaidinti šiame filme buvo vienintelis, dėl kurio jis gailisi.

„Pakenčiamas aktorius, bet niekam tikusi žvaigždė“, – tokie atsiliepimai apie B.Afflecką pasipylė ekranus pasiekus romantinei dramai „Džiglis“ (2003 m.), kurioje jis vaidino su J.Lopez.

Po fantastinės juostos „Prisiminti pavojinga“ (2003 m.) premjeros aktorius taip pat buvo kalamas prie kryžiaus, nes esą nemoka išsirinkti tinkamų vaidmenų.

„Jį gelbsti tik žavesys“, – tuomet rašė vienas kritikas.

„B.Afflecko talentas sustingo“, – šaipėsi kitas.

Tačiau prodiuseriai ir agentai B.Afflecką vadino vienu mieliausių žmonių kine ir televizijoje.

„Šaunus vaikinas, išskirtinė, talentinga asmenybė. Jis pakils, kai tik susikaups“, – optimizmo neprarado prodiuseris Harvey Weinsteinas.

Jis buvo teisus. 2007 metais B.Affleckas debiutavo kaip režisierius. Jo kriminalinė drama „Dingusioji“ (Gone Baby Gone), pasakojanti apie dingusią ketverių metų mergaitę, kritikų buvo pavadinta „kukliai sėkminga“.

Juostoje vaidino tokie aktoriai kaip Morganas Freemanas ir Edas Harrisas, o Amy Ryan netgi buvo nominuota „Oskarui“.

„Kai ėmiau grimzti į nesėkmių liūną, mano žmona buvo šalia. Jos meilė ir parama padėjo išlaikyti pagrindą po kojomis. Tai mane įkvėpė pakilti ir imtis režisieriaus darbo“, – yra prisipažinęs B.Affleckas.

Antrasis B.Afflecko režisuotas filmas „Miestas“ (2010 m.), kuriam jis parašė scenarijų ir kuriame pats atliko pagrindinį vaidmenį, taip pat sulaukė sėkmės.

Kriminalinio trilerio, pasakojančio apie Bostone siautėjančią banko plėšikų gaują, kūrimui B.Affleckas rengėsi kelerius metus. Jis siekė perprasti nusikaltėlių psichologiją ir taikomus metodus.

Benas lankėsi kalėjime, daug bendravo su bankų plėšikais. Beje, šį filmą puikiai įvertino ir nusikalstamo pasaulio atstovai, ir kino kritikai. „Jis – talentingas režisierius“, – kalbėjo jie.

Kritikų liaupses patvirtino ir trečiasis darbas – „Operacija „Argo“ (2013 m.). B.Afflecko režisuota įtempto siužeto juosta pelnė du Auksinius gaublius ir net tris „Oskarus“ (iš viso buvo nominuota septyniems): už geriausiai pritaikytą scenarijų, profesionaliausią montažą ir geriausią filmą.

Feniksas pakilo iš pelenų. Pagaliau B.Afflecko darbams kine buvo skiriama daugiau dėmesio nei asmeninio gyvenimo peripetijoms. Iš straipsnių spaudoje atrodė, kad aktoriaus ir režisieriaus gyvenimas teka ramia vaga.

Kolegos, bičiuliai ir žiniasklaidos atstovai sukluso tik 2013-ųjų pradžioje, kai atsiimdamas „Oskarą“ B.Affleckas rėžė padėkos kalbą.

Kreipdamasis į salėje sėdinčią sutuoktinę Benas sakė: „Noriu padėkoti tau už darbą santuokoje. Tai darbas, bet pats geriausias. Su niekuo kitu jo nedirbčiau.“

Po akimirkos jis mėgino taisyti situaciją tvirtindamas, kad santykiai neįmanomi be pastangų: „Mes dirbame kartu, stengiamės. Nė vienas nesame tobulas, bet ji tobulesnė už mane.“

Vėliau žurnalistai klausinėjo J.Garner, kaip ji reagavo į tokius vyro žodžius.

„Aš pažįstu Beną. Žinau, kad jis norėjo pasakyti šilčiausią komplimentą pasaulyje. Tai, ką mes turime, yra tikra ir vertinga, mes abu kartu tame dalyvaujame. Aš taip supratau jo pasakymą“, – paaiškino moteris.

Atorę J.Garner labiausiai išgarsino 4 „Emmy“ įvertintas J.J.Abramso režisuotas veiksmo serialas „Šnipė“. Dvigubą agentę Sidnę penkis serialo sezonus įkūnijusi aktorė 2002-aisiais buvo įvertinta Auksiniu gaubliu.

Ištekėjusi už B.Afflecko Jennifer stengėsi suderinti šeimą ir karjerą. Praėjus 8 mėnesiams po Violet gimimo ji jau filmavosi juostoje „Karalystė“ (2007 m.).

2009 metų sausio 6-ąją gimė antroji dukra Seraphina, o jau po pusmečio J.Garner pradėjo dirbti „Valentino dienos“ filmavimo aikštelėje.

Aktorė buvo trečią mėnesį nėščia, kai baigė filmuotis juostoje „Keistas Timočio Gryno gyvenimas“ (2012 m.). Sūnus gimė 2012 metų vasario 27-ąją, o po devynių mėnesių Jennifer jau kūrė vaidmenį biografinėje dramoje „Dalaso klubas“ (2013 m.).

„Žinoma, aš dirbu mažiau, nes Benas yra be galo užsiėmęs. Tačiau mes auginame tris vaikus, toks yra susitarimas. Aš noriu būti ir motina.

Džiaugiuosi dėl to, kaip energingai dirba Benas. Jis neturėtų sustoti“, – prieš dvejus metus kalbėjo J.Garner.

Susituokusi su B.Afflecku J.Garner tapo viena labiausiai paparacų medžiojamų įžymybių JAV.

„Šiandien, kai išvykau iš namų septintą valandą ryto, mane sekė septyni automobiliai. Fotografai tyko kiekvieną dieną“, – yra pasakojusi aktorė.

Pora gyvena daugiau nei 800 kvadratinių metrų name Los Andžele. Būstą prestižiniame rajone aktoriai įsigijo 2009 metais už 17,5 mln. JAV dolerių.

Tačiau net ir tokiuose namuose J.Garner nesijaučia saugi.

Ją daug metų persekiojo pamišėlis, kuris galiausiai buvo suimtas ir uždarytas į psichiatrijos ligoninę.

Tuomet J.Garner ypač jaudinosi dėl savo vaikų.

„Kol laukiausi pirmagimės, maniau, kad lengva būti dirbančia motina. Pasirodo, aš visiškai klydau, nes tai nesuderinama“, – kartą prisipažino aktorė ir pridūrė daugiau neketinanti gimdyti, nors sutuoktinis norėtų ketvirtos atžalos.

Benas visuomet palaikė ir net ragino žmoną kuo daugiau filmuotis.

Anot jo, dirbdama Jennifer tampa kitokiu žmogumi.

2010-aisiais J.Garner tryško džiaugsmu: „Benas toks geras ir seksualus, be to, tikras maištautojas. Mes mėgstame kvailioti – galime sėdėti šalia su kompiuteriais ant kelių, o po akimirkos, kai vaikai užmiega, išlėkti į pasimatymą.“

Visai kitaip apie savo santuoką J.Garner kalbėjo pernai.

„Mūsų vaikai maži, mūsų karjeros didelės, o gyvenimai – milžiniški. Stengiamės susitelkti į tai, kas svarbu, ir išlaikyti draugystę.

Kaip ir visi, kartais ginčijamės, nesutariame, bet puoselėjant santykius svarbiausia draugystė.

Kai pasižiūriu į kitas poras, esu patenkinta savo gyvenimu. Mums viskas gerai“, – žiniasklaidai tuomet sakė J.Garner.

Parengė Vykintė Budrytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.