J. Aniston ir J.Theroux vestuvės tapo staigmena net jų svečiams

Kai kurie Holivudo žvaigždės Jennifer Aniston (46 m.) ir aktoriaus bei scenaristo Justino Theroux (44 m.) bičiuliai jau buvo praradę viltį, kad trejus metus susižadėjusi pora susituoks. Todėl slaptos vestuvės, surengtos sode, ne vienam sukėlė šoką, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Holivude neatsistebima, kaip J.Theroux pavyko pavergti sudėtingu charakteriu garsėjančios J.Aniston širdį.<br>„ViDa Press“ nuotr.
Holivude neatsistebima, kaip J.Theroux pavyko pavergti sudėtingu charakteriu garsėjančios J.Aniston širdį.<br>„ViDa Press“ nuotr.
Holivude neatsistebima, kaip J.Theroux pavyko pavergti sudėtingu charakteriu garsėjančios J.Aniston širdį.<br>„ViDa Press“ nuotr.
Holivude neatsistebima, kaip J.Theroux pavyko pavergti sudėtingu charakteriu garsėjančios J.Aniston širdį.<br>„ViDa Press“ nuotr.
J.Aniston santuoka su B.Pittu truko penkerius metus.<br>„ViDa Press“ nuotr.
J.Aniston santuoka su B.Pittu truko penkerius metus.<br>„ViDa Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Aug 23, 2015, 9:00 AM, atnaujinta Oct 19, 2017, 9:26 AM

Būta dienų, kai atrodė, kad TV serialo „Draugai“ aktorė J.Aniston ir J.Theroux greitai pasuks skirtingais keliais.

Tačiau netrukus Jennifer ir Justinas vėl meiliai apsikabinę žingsniuodavo Niujorko gatvėmis.

Kai J.Aniston savo gimtadienį atšventė viena, kalbos apie skyrybas atsinaujino.

Justinas mylimajai pasipiršo 2012-aisiais po metus trukusios draugystės. Ji pasakė „taip“ ir vėliau išdidžiai demonstruodavo žiedą.

Sakoma, kad sužadėtuvės – lyg šampanas. Jei atkimši butelį, bet negersi, jis greitai išsivadės.

Per tuos trejus metus nebuvo nė dienos, kad žurnalistai ar bičiuliai poros neklausinėtų apie vestuvių planus.

„Mes negalime sode surengti paprasčiausio vakarėlio, nes svečiams vis atrodo, kad vakarėlis tėra kodinis vestuvių pavadinimas, – kartą juokais skundėsi J.Aniston. – Kai liepos 4-ąją šventėme Nepriklausomybės dieną ir mūvėdami šortais ant žarijų čirškinome kepsnius, aktorius Sacha Cohenas ir jo žmona Isla Fisher atėjo labai pasipuošę.

Žmonės, kai tik apsispręsime tuoktis, būtinai jums pranešime!“

Šio pažado Holivudo žvaigždė taip ir neištesėjo – rugpjūčio 5-ąją savo namuose Los Andželo priemiestyje Bel Ere ištarė lemtingąjį „taip“.

Maždaug 70 svečių gavo kvietimus paminėti 44-ąjį Justino gimtadienį, kuris buvo penkiomis dienomis vėliau – rugpjūčio 10-ąją.

Sumani pora prieš savaitę pasirūpino, kad sodo baldai ir įvairūs rakandai būtų išnešti į tuščią gretimą namą. Nieko nenumanė ir maistu bei gėrimais pasirūpinusi bendrovė.

„Jei tuoksimės, tai įvyks spontaniškai. Man nepatinka pernelyg nuodugniai planuoti“, – yra sakiusi J.Aniston.

Atrodo, kad planuoti vis dėlto teko. Dar gegužę Holivudo žvaigždė ir jos geriausia draugė Courtney Cox (51 m.) vakarieniavo su australų atlikėja Sia (39 m.).

Spėjama, kad būtent tada buvo aptartas slaptų vestuvių planas. Mat pasibaigus jungtuvių ceremonijai, kurios liudininkai buvo C.Cox ir jaunikio bičiulis tatuiruočių meistras Scottas Campbellas, Sia atliko savo populiarią dainą „Chandelier“.

Šventė vyko J.Aniston namų sode, kuris priminė vasaros nakties sapną, – medžiuose švietė tūkstančiai lempučių.

Kitą rytą jaunavedžiai medaus kopinėti išvyko į Ramiajame vandenyne esančią Bora Boros salą ir įsikūrė prabangiame viešbutyje „Four Seasons“.

Aktorė vyrus keitė lyg pirštines

J.Aniston kartą jau buvo sukūrusi šeimą – 2000-aisiais ištekėjo už Holivudo aktoriaus B.Pitto.

Kai po penkerių metų paaiškėjo, kad B.Pittas kriminalinės komedijos „Ponas ir ponia Smitai“ filmavimo aikštelėje užmezgė romaną su kita Holivudo deive Angelina Jolie, santuoka iširo.

Vėliau J.Aniston susitikinėjo su atlikėju Johny Mayeriu (37 m.), serialo „Seksas ir miestas“ gražuoliu Jasonu Lewisu (44 m.), modeliu Paulu Sculforu (44 m.), kolega Vince’u Vaughnu (45 m.).

Tiesa, kalbama, kad Jennifer santykiai su Vince’u buvo tik reklaminis triukas, siekiant išpopuliarinti romantinę komediją „Išsiskyrimas“ (2006 m.), kurioje jie drauge filmavosi.

Visi minėti vyrai paliko aktorę, tad ilgainiui ėmė sklisti gandai, kad ji pernelyg sudėtingo charakterio.

J.Aniston ir J.Theroux susipažino 2008-aisiais per bendrą draugą Robertą Downey jaunesnįjį. Vis dėlto jų meilė įsižiebė tik po kelerių metų.

„Tuomet tik pamaniau, kad tai įdomus vyras“, – prisipažino J.Aniston.

Įsimylėjėliais jie tapo Davido Waino komedijos „Kelionių aistra“ (2012 m.) filmavimo aikštelėje.

J.Theroux po 14 metų partnerystės išsiskyrė su Heidi Bivens (40 m.) ir apsigyveno su J.Aniston. Ši santuoka jam pirmoji.

Parengė Ona Kacėnaitė  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.