Nijolė Pareigytė-Rukaitienė paatviravo, ką slepia iškirptėje

Pirmieji laidos „Su cinkeliu“ filmavimai sutraukė visą būrį Lietuvos žvaigždžių, kurie sutiko pasilinksminti žiūrėdami visą pasaulį juokinančius ir stebinančius, internete žmonių platinamus vaizdo įrašus. Pirmoje Manto Stonkaus vedamoje laidoje dėl įspūdingų prizų susirungs dvi komandos, vadovaujamos Astos Baukutės bei radistų Jono Nainio ir Rolando Mackevičiaus.

A. Baukutės pusėje laidoje dalyvavo ir dainininkė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.
A. Baukutės pusėje laidoje dalyvavo ir dainininkė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 25, 2015, 3:59 PM, atnaujinta Oct 18, 2017, 11:35 PM

Vaikinų komandoje dėl pergalės kovos kulinarė Beata Nicholson ir aktorė Aušra Štukytė, o A. Baukutės pusėje – choregrafas Jurijus Smoriginas ir dainininkė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.

Viena iš laidos užduočių – atspėti lemiamu momentu sustabdyto vaizdelio pabaigą. Stebėdami įraše prie altoriaus stovinčią nuotaką, kuri staiga ėmė keistai krapštyti savo įspūdingą biustą, laidos dalyviai pažėrė pačių įdomiausių variantų, kuo visa tai galėjo baigtis.

„Aišku, kad ji ten pinigų ieškojo– aš ir pati čia kartais juos laikau!“ – savo nuomonę gynė N. Pareigytė – Rukaitienė, kalbėdama apie nuotakos krūtinę. Vis dėlto jos komandos narys J. Smoriginas su tokia nuomone nesutiko.

„Tik vyrai žino, kas vyksta tarp moterų krūtų!“ – įtikinėjo jis, siūlydamas savo atsakymo variantus. Komanda nuomonę keitė ne kartą, kol galiausiai laidos vedėjas jų ginčus nutraukė, o kuo tai baigėsi, žiūrovai sužinos jau kitą savaitę.

Kiekvieną savaitę laidoje „Su cinkeliu“ susirungs vis naujos žinomų Lietuvos žmonių komandos, be to, bus renkamas ir geriausias savaitės lietuviškas video, o kiekvieno jų autoriui Mantas Stonkus įteiks piniginius prizus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?