Nijolė Pareigytė-Rukaitienė: „Nebūkime pilkos pelytės“

LNK televizijos „Mes pačios“ laidos vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė kviesdama moteris į laidoje vyksiančio pokyčių projekto atranką, teigia, kad labai dažnai lietuvaitėms stinga šypsenos, spalvų ir pasitikėjimo savimi.

Nijolė Pareigytė – Rukaitienė: „Nebūkime pilkos pelytės“.
Nijolė Pareigytė – Rukaitienė: „Nebūkime pilkos pelytės“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-08-28 11:29, atnaujinta 2017-10-18 12:51

„Nebūkime pilkomis pelytėmis, drąsiai pasitikėkime savimi. Esame vienos gražiausių pasaulyje“, – į Lietuvos moteris kreipiasi laidos vedėja, jau nuo rugsėjo 6 d. sugrįžtanti į televizijos ekranus su nauja puokšte patarimų moterims.

„Jei kas rytą pastebi vieną ir tą pačią erzinančią raukšlelę, tave nervina nuobodi plaukų spalva, nuolat nežinai, ką apsirengti ir kaip taisyklingai pasidažyt, nekaltink vyro ir išnaudok progą: leisk profesionalams tau padėti! Juk tai puiki galimybė ištrūkti iš kasdienybės ir kartu su įvaizdžio kūrimo specialistais pasinerti į kardinalius, tačiau į 24 valandas telpančius, pokyčius. Galbūt tai bus tavo sėkmės pradžia!“- šypsosi moterims skirtos laidos vedėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.