Liepa Mondeikaitė: „Šiuo metu nesijaučiu lygiavertė savo vyrui“

„Evaldas yra baigęs mokslus, dirba gerame darbe, todėl manau, kad šalia jo turi būti moteris, kuri galėtų jį reprezentuoti. Noriu jaustis jam lygiavertė, o su dabartiniu statusu, manau, kad tokia nesu“, – teigia dainininkė Liepa Mondeikaitė.

Liepa Mondeikaitė: „Nesu lygiavertė savo vyrui, o norėčiau“.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Liepa Mondeikaitė: „Nesu lygiavertė savo vyrui, o norėčiau“.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 7, 2015, 2:02 PM, atnaujinta Oct 17, 2017, 2:06 AM

Gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ moteris teigė, kad pradėjusi šeimyninį gyvenimą, atsiradus vyrui, Liepa pasakos supratusi, kad visą likusį gyvenimą būti dainininke ji nenori.

Nuo jos vestuvių su verslininku Evaldu Norkevičiumi praėjo kiek daugiau nei mėnuo, tačiau, tapusi žmona, Liepa sako iš karto pradėjusi gyvenimą planuoti kitaip. Baigusi mokslus dainininkė ateitį sieja su medicina. Mergina prisipažins kažkada svajojusi tapti garsia dainininke, ir ne tik Lietuvoje.

„O kas apie tai nesvajoja. Deja, norint kažko pasiekti, reikia labai daug dirbti. Gal patingėjau, užmigau ant laurų...“, – prisipažins Liepa.

Jei ne dainininkės Natalijos Bunkės kvietimas dainuoti grupėje, muzikinę karjerą, pasak Liepos, ko gero būtų tekę baigti kur kas anksčiau. „Nesakau, kad nuo rytojaus nedainuosiu. Tiesiog po truputį mažinsiu projektų kiekį“, – atviravo L.Mondeikaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.