Ženklai, kodėl „Sostų karų“ herojus Jonas Snow prisikels

Tuziną „Emmy“ statulėlių susiglemžusio serialo „Sostų karai“ („Game of Thornes“) gerbėjams nušvito viltis, jog jų dievinamas herojus Jonas Snow, kuris penktojo sezono pabaigoje mirė, gali vėl grįžti į serialą.

Jonas Snow paskutinėje penktojo sezono serijoje buvo nudurtas.
Jonas Snow paskutinėje penktojo sezono serijoje buvo nudurtas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 22, 2015, 1:57 PM, atnaujinta Oct 14, 2017, 12:03 PM

Kad vienas pagrindinių serialo personažų Jonas Snow iš tikrųjų yra gyvas, tarsi tarp kitko užsiminė „Emmy“ ceremonijos vedėjas Andy Sambergas reklaminės pertraukos metu.

Jono Snow, kurį vaidino aktorius Kitas Haringtonas(28 m.), žūtis paskutinėje pastarojo sezono serijoje visus tiesiog šokiravo „Sostų karų“ fanatikus. Jie išvydo sceną, kurioje nakties sargybiniai herojų nudūrė ir jo kraujas ištekėjo ant sniego. Tai teikia mažai vilčių, kad vyras galėjo išlikti gyvas.

Tačiau serialo gerbėjai nepasidavė ir ėmė svarstyti, kad jį iš numirusiųjų gali prikelti vaidilutė Milisandra arba jis gali įsikūnyti į vilką vardu Vaiduoklis.

Juo labiau, kad serialo kūrėjai paliko daugtaškį sakydami, jog seriale mirtis nėra amžina, esą šitame pasaulyje gali nutikti ir keisčiausių dalykų. Taip pat kalbama, kad K.Haringtono sutartis su „Sostų karų“ prodiuseriais nutraukta nebuvo.

Nuo 2011 metų Davido Benioffo ir D.B. Weisso kuriamo serialo naujieji epizodai televizijos ekranus turėtų pasiekti 2016 metų pavasarį.

Pasaulį pavergusiuose „Sostų karuose“ kilmingos šeimos kovoja dėl mistinių Vesteros žemių. Jų karas paženklintas dramatiškais įvykiais, nuožmiais kraujo praliejimais, kupinas politinių ir seksualinių intrigų.

Jonas Snow buvo vieno iš į žemes nusitaikiusio lordo nesantuokinis sūnus.

Parengė Vykintė Budrytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.