M. Vitulskis atskleidė, kodėl niekada nepalieka maisto lėkštėje

„Po vienos vakarienės praktiškai nustojo funkcionuoti mūsų svečių skonių receptoriai“, – kaip visada meiliai žiūrėdamas į žmoną Eriką, nusijuokė dainininkas Merūnas Vitulskis.

Merūnas ir Erika Vitulskiai.<br>Kadras iš laidos.
Merūnas ir Erika Vitulskiai.<br>Kadras iš laidos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2015, 9:38 AM, atnaujinta Oct 14, 2017, 6:07 AM

„Merūnas sakė, kad tą vakarą pavalgęs nebejautė nei rankyčių, nei kojyčių“, – pridūrė ir E.Vitulskienė.

Smagia šeimos kulinarine istorija Vitulskiai taip pat pasidalino prie vakarienės stalo – juos į svečius pasikvietė LNK laidos „Lietuvos superšefas“ šeimininkas Liutauras Čeprackas. Ragaudami ir vertindami laidos dalyvių patiekalus, Merūnas ir Erika šeštadienį 17 val. pasidalins ne vienu smagiu pasakojimu.

„Buvo taip, kad tą vakarą gaminau vakarienę aš. Aš mėgstu valgyti labai aštriai, Merūnas tokio aštraus maisto net nevalgo. Tačiau tą vakarą sulaukėme netikėtų svečių, ir, kadangi daugiau nieko paruošto neturėjome, pavaišinome juos mano aštriąja sriuba“, – pasakojo E.Vitulskienė.

„Visi pavalgę lakstė aplink, ieškojo pieno, bet niekam nepasisekė“, – juokėsi ir M.Vitulskis.

Čia pat sutuoktiniai pasijuokė ir iš to, kad Merūnas niekada nepalieka maisto lėkštėje. „Tiesiog mane močiutė nuo pirmos klasės mokė, kad viską suvalgyčiau – kiekvieną kartą jaučiu pareigą gamintojui, dėl to ir pabaigiu viską“, – šyptelėjo atlikėjas.

Vakarienė laidoje „Lietuvos superšefas“ Merūnui ji sužadino ir daugiau prisiminimų iš vaikystės.

„Čiobrelio skonis man išvis yra fantastiškas, man jis primena vaikystę, kai rinkdavom su močiute vaistažoles laukuose. Juk skonis tikrai gali grąžinti ryškiausius prisiminimus, ypač, kai paragauji kažko, kas primena vaikystę, praeitį“, – jausmingai pridūrė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.