Ineta Stasiulytė: „Darbe galiu būti vienais apatiniais“

Ar vis plačiau sklindant feminizmo idėjoms, moterims darbe norisi atrodyti seksualiai? Ką pridera vilkėti jaunai mamytei, sugrįžtančiai į darbą biure po vaiko priežiūros atostogų? Ir kaip subalansuoti mitybą, kad nereikėtų pykti ant savo atvaizdo veidrodyje?

Ineta Stasiulytė.<br>T.Bauro nuotr.
Ineta Stasiulytė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2015, 12:15 PM, atnaujinta Oct 13, 2017, 9:32 PM

Šios, bene kiekvienai moteriai aktualios buvo gvildenamos TV3 laidoje „Vilnius gyvai“. Atviroje laidos studijoje apsilankiusi „Bohemiečių“ kompanijos siela, režisierė Dalia Ibelhauptaitė išdavė, kad atrinkdama jaunas aktores ir dainininkes, iškart įžvelgė, jog netrukus šios puoš žurnalų viršelius. Taip ir nutiko. Laidoje taip pat dalyvavo projekto „Didysis magijos šou“ vedėja Vaida Skaisgirė, svajonių jaunikio Marijaus Mikutavičiaus širdį užkariavusi stilistė Ieva Daugirdaitė, aktorė Ineta Stasiulytė, pasaulinės šlovės sulaukęs modelis Karolina Toleikytė, dainininkė Monika Linkytė ir grupės „Pinup girls“ narės. Kaskart vis kitokį įvaizdį demonstruojanti laidos vedėja Ieva Stasiulevičiūtė šįkart paskelbė intriguojantį stiliaus iššūkį „Seksuali darbe!“. Iššūkį priėmė – aktorė Ineta ir stilistė Ieva. „Mano darbas toks, kuriame galiu būti ir vienais apatiniais, – nesidrovėdama pasakojo I.Stasiulytė. – Bet galiu vilkėti ir klasikinę suknelę su aukštakulniais.“ „Ineta pati yra labai seksuali moteris, todėl jai parinkti drabužius bus lengviau ir paprasčiau“, – tikino I.Daugirdaitė. Stilistės požiūriu, seksualumo kasdieniam ansambliui suteiktų ilgos pirštinės.

„Atėjusi į biurą tu lėtai nusiimi vieną pirštinę, kitą...“ – demonstravo I.Daugirdaitė. „O paskui grįžti namo ir nebeturi energijos savo vyrui tiek prisidirbus“, – atšaus aktorė. Moterys diskutavo ir apie mažą, juodą suknelę, kurios variaciją I.Stasiulytė parodė ant podiumo. „Tu moki išryškinti, ką turi. O pasirodo – turi!“ – komplimentais ją sutiks „Vilnius gyvai“ vedėja.

„Jeigu medžiagos ir pačios suknelės nėra daug, tai dar nereiškia, kad ji – kokteilinė“, – teigė I.Daugirdaitė. Ji pati I.Stasiulytei parinko tokį drabužių derinį, kuris pabrėžė aktorės kojas, bet jų neapnuogino. Tuo tarpu ne kartą nuogas kojas ant parketo rodžiusi „TV pagalbos“ žvaigždė Sandra Žutautienė kulinarinėje rubrikoje prisipažino, kad tuomet vaizdas repeticijų salės veidrodyje ją kaip reikiant nervino. „Supykusi mečiau degalinių maistą ir pirmą kartą per 30 metų atradau salotas“, – prisipažino S.Žutautienė. Kaip atrodyti dailiai televizijos ekrane, klausimų nekyla puikią figūrą turinčiai V.Skaisgirei, tačiau studijoje ji išsklaidė visus kerus: „Mes čia dabar su Ieva sėdime gražios, nugrimuotos, bet viskas yra tik iliuzija.“ „O iš tiesų, jos baisios, kaip raganos“, – juokavo Andrius Rožickas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.