Tatuiruote pasipuošusi N.Pareigytė-Rukaitienė domėjosi naikinimu

Visiškai neseniai užrašu ant rankos pasipuošusi Nijolė Pareigytė-Rukaitienė šiandien jau kalba apie tatuiruočių naikinimo būdus.

Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2015, 11:15 AM, atnaujinta Oct 13, 2017, 9:59 PM

„Nors dabar labai džiaugiuos šiuo grožiu, tačiau neatmetu galimybės, kada nors jį panaikinti. Smagu, kad tai, kas buvo neįveikiama anksčiau, šiandien technologijų ir naujausių lazerių pagalba yra visiškai ir neskaudžiai panaikinama“, – LNK laidoje „Mes pačios“ kalbėjo moteris.

Tatuiruotės – vienas prieštaringiausių kūno puošybos būdų. Nors jomis džiaugiasi vis daugiau moteriškosios lyties atstovių, o piešinių ant kūno madas demonstruoja visame pasaulyje garsios moterys, atvejų, kai odoje išraižyti simboliai tampa nebepageidaujami, yra labai daug. Pasak kosmetologės Ugnės Mikienės, padėti atsikratyti nepageidaujamų žymių gali padėti lazerinės technologijos. „Galiu patvirtinti, jog šiandien yra gan paprasta pašalinti ne tik įkyrėjusias tatuiruotes, tačiau ir nepavykusį permanentinį makiažą, aknės žymes bei daugelį kitų odos pigmentacijos problemų“, – pažymi „Laserstyle“ darbuotoja.

Laidoje N.Pareigytė-Rukaitienė domėjosi ne tik lazerio galimybėmis išnaikinti tai, ką sukūrė paauglystės hormonų audros, bet ir daug dėmesio skirs moterų mitybos temai. Laidos vedėja Nijolė tęsė eksperimentą ir ieškos galimybių kaip išmokti sveikiau maitintis moterims, kurios didžiąją dalį laiko praleidžia ne tik automobilyje, bet ir už uždarų ofiso durų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.