Rasa Arlauskienė: „Jolanta Leonavičiūtė darosi sau reklamą“

Kiekvieną trečiadienį juoktis iki ašarų priverčianti TV3 laida „Svogūnų Lietuva“ ir šį kartą nepamiršo daugiausiai dėmesio sulaukusių nutikimų. Trečiadienio vakarą tradiciškai bus išdalinti keturi svogūnai įsimintiniausių praėjusios savaitės įvykių herojams.

R.Arlauskienė.<br>TV3 nuotr.
R.Arlauskienė.<br>TV3 nuotr.
J.Leonavičiūtė.<br>TV3 nuotr.
J.Leonavičiūtė.<br>TV3 nuotr.
Aušrai Maldeikienei įteiks svogūną „Už kovą prieš viską ir už bet ką“.<br>TV3 nuotr.
Aušrai Maldeikienei įteiks svogūną „Už kovą prieš viską ir už bet ką“.<br>TV3 nuotr.
TV3 nuotr.
TV3 nuotr.
TV3 nuotr.
TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

lrytas.lt

2015-09-30 15:35, atnaujinta 2017-10-12 16:13

Laidos „Svogūnų Lietuva“ studijoje televizijos projektų dalyvė Jolanta Leonavičiūtė bus apdovanota auksiniu svogūnu „Už elitinio borto“.

Toks įvertinimas jai bus įteiktas už žiniasklaidoje garsiai nuskambėjusį konfliktą su renginių organizatore Rasa Arlauskiene. Praėjusią savaitę dvi žinomos moterys atsidūrė dėmesio centre, kai J. Leonavičiūtė buvo išprašyta iš R.Arlauskienės rengto vakarėlio.

Laidos „Svogūnų Lietuva“ žiūrovai pirmieji išgirs šio konflikto atomazgą. Į studiją apdovanojimo atvykusi Jolanta pasakos, kad ji tikrai nesupranta, kodėl buvo išprašyta. Tuo tarpu vakarėlio organizatorė Rasa tikins, kad Jolanta, toliau eskaluodama šią temą, neva tik darosi sau reklamą.

Savaitės nuodėmingiausius apdovanojanti laida ekonomistei Aušrai Maldeikienei įteiks svogūną „Už kovą prieš viską ir už bet ką“. Aštriais pasisakymais garsėjančios Vilniaus miesto tarybos narės kritikos šį kartą susilaukė kultūristas Andrius Pauliukevičius. Moteris jį išvadino lėkštu ir primityviu vyruku, kuriam rūpi tik jo raumenys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.